Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

7 tllik çek banada geldi ama spete attığımda o geçerli olmuyo siz nasıl yapıyosunuz
bilemiyorum canım ama ben yaptım oldu..
her alışveriş yaptıgınızda indirim çeki için farklı no mu kullanıyorsunuz_?
off nerden bulcaz her seferınde farklı numara :S
çek var tel no yok :S ne saçma !

ne kadar kuzen, kuzen arkadaşı varsa tel no larını kullanıyorum..tabiki bilgileri dahilinde

7 tllik çek banada geldi ama spete attığımda o geçerli olmuyo siz nasıl yapıyosunuz
o çek sadece mudo butiğinde geçerli
her alışveriş yaptıgınızda indirim çeki için farklı no mu kullanıyorsunuz_?
off nerden bulcaz her seferınde farklı numara :S
çek var tel no yok :S ne saçma !

her alışveriş için değil her üyelik için farklı tel lazım evet

bi kaç dükkanda 7 tl çek verdi ama alcak bşy bulamadım ya başka
en azından 30 luk pijamayı 10a kapattım ii oldu bu akşam

ben kendi telefonumu vermistim ama msj falan gelmiyor, 20 lirami kullanmak istiyorum uyari cikiyor tek kullanimlik sifreniz telefonunuza gonderilmistir falan diye ama bisey gelmiyor yardim edin kizlar ne yapmcam simdi :44:

Başka bi tel nosu deniceksin canım. Banada olmuştu. Ne hikmetse gelmiyo bazen msj. Özellikle turkcell verdiğim no larda oluyodu bu bana.

şu kıyamadığım 20 talelik çekimi boybeyinin butiğindemi kullansam neeee?
2000 talelik çok cücel kalpli pirlanta kolyeler var ...

uye oldukta tel no yok işte.zaten herkezin telini kullanıyoz.napsakki.bu turkclin faan hazırkartları kaç paraki

bir ben bulaşamadım şu limangolara trendyollara yaa

kusur kaldım he:26:

Dalin sıvı sabunlara bayılmıştım, olsa da alsam diyodum ilaç gibi geldi :) 2 tane alma limiti de olmasa süper olcaktı amaa :) teşekkürler kontess
Bu referansla çek kazanma olayı bu gece yarısı son mu acaba?

Tel no yok.. Bu yüzden alamadım hiçbir şey Off şu limango'nu bu şeyine cok sinir oluyorum! Çeki kullanırken illa numara istiyo, valla mail atıcam yaa!

uye oldukta tel no yok işte.zaten herkezin telini kullanıyoz.napsakki.bu turkclin faan hazırkartları kaç paraki
yeni hat mı alıcaksın kız sırf bunun için

rica ederim canım.
süresini bilmiyorum ne yazık ki

kızlar, trendyolda kırmızı kasa şeysi ile hediye çekler birleştiriliyordu değil mi?
bi arkadaş öyle demişti sankimm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…