gimoradan alışveriş yapanlar ürünler kaç günde gelir acaba...2liralık küpemi bekliyorumda
msn sayfasındaki zeka ölçeri tamamlayana 100 sms veriyormuş
benimki yurtiçi kargo ile geldi
Hangi hat için geçerli canım?
benim hattım vodafoneavea ve turkcellmiş canım
benim 255 arkadaşım vardı katıldım geldi hemen..her katılana veriyorlar sanıyordum ben.kızlar kaç kere katıldım cafe crowna tam 2000 kişi arkadaşım var ne kod geliyor nede kahveler geliyor ne yapabilirim
güle güle kullan.bana o da gelmedi.aramışlardı adres istemişlerdi ama gelen yokarkadaşlar haggis bebek bezlerim geldi.11-25 kg tam 44adet cok sevindimçok güzeller duyuran arkadaşlara çok teşekkür ederim
kızlar kaç kere katıldım cafe crowna tam 2000 kişi arkadaşım var ne kod geliyor nede kahveler geliyor ne yapabilirim
olabilir.bekliyorum kargoları gelsin artık yaabeni de aradılar belki yeni göndermeye başlamışlardır
ariel koleston rexona bende katıldım ama yokk yokk yokaltta sorun bildirimi gibi bişey var ben ordan yazmıştım .. daha sonra sayfayı kapadım diğer sayfada kabul etti
bu arada denedimbiliyorumdan ariel ve kolestona katıldım .. onlar ortada yok. rexonada yok.. fm ye katıldım ama oda gelmedi. Herkese gelmiş
güle güle kullan.bana o da gelmedi.aramışlardı adres istemişlerdi ama gelen yok
ariel koleston rexona bende katıldım ama yokk yokk yok
mng bugün krem getirdi.paketim olsa ikisini birlikte getirirdi ama yinede arayayım.zaten koleston a taktım kafayı.dip boyamda geldi.canım beni arayalı 1 ayı gecti.kargocu cocuk dediki bunlardan 100 tane dagıttım yenge bunlar ne diye soruyordedim bebek bezi. belki sıra gelmemiştir canım mng kargoyla geliyor, bir ara istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?