Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

goldstore mayıs ayı kazananları

Mücevher Kutusu

Pınar OK/ RİZE
Şule ARSLAN/ İSTANBUL
Seval ÇİMEN/ SİVAS
Lügen TOYRAN/ MANİSA
İffet BİNGÖR/ İZMİR

arkadaşlar haggis bebek bezlerim geldi.11-25 kg tam 44adet cok sevindim çok güzeller duyuran arkadaşlara çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
kızlar kaç kere katıldım cafe crowna tam 2000 kişi arkadaşım var ne kod geliyor nede kahveler geliyor ne yapabilirim

altta sorun bildirimi gibi bişey var ben ordan yazmıştım .. daha sonra sayfayı kapadım diğer sayfada kabul etti

bu arada denedimbiliyorumdan ariel ve kolestona katıldım .. onlar ortada yok. rexonada yok.. fm ye katıldım ama oda gelmedi. Herkese gelmiş

ariel koleston rexona bende katıldım ama yokk yokk yok

güle güle kullan.bana o da gelmedi.aramışlardı adres istemişlerdi ama gelen yok

canım beni arayalı 1 ayı gecti.kargocu cocuk dediki bunlardan 100 tane dagıttım yenge bunlar ne diye soruyor dedim bebek bezi. belki sıra gelmemiştir canım mng kargoyla geliyor, bir ara istersen

merhaba bende olay krem kazanmışım ama bir hafta oldu hala gelmedi...

huggies bebek bezi nasıl kazanılıyor benimde oğlum var onun için isteyeyim..:)

canım beni arayalı 1 ayı gecti.kargocu cocuk dediki bunlardan 100 tane dagıttım yenge bunlar ne diye soruyor dedim bebek bezi. belki sıra gelmemiştir canım mng kargoyla geliyor, bir ara istersen
mng bugün krem getirdi.paketim olsa ikisini birlikte getirirdi ama yinede arayayım.zaten koleston a taktım kafayı.dip boyamda geldi.gelsede boyasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…