evet mng ile geldi.anneme vereyim en iyisi o kullansın.Güle güle kullan dicem ama netten önce bir yaşa bakmak lazım bu arada mng kargo ile mi geldi
evet mng ile geldi.anneme vereyim en iyisi o kullansın.
koleston boyayı etkin dağıtım gönderiyormuş aradım adıma gönderi varmı diye kadın vard dedi ama eksik dağıtımlar olmuş belki onların içinde olabilir gecikebilir dedi
canım ya bende aradım bana hangi firmadan geliyor dedi bende denedimbiliyorum dedim oda öyle bir firmayla çalışmıyoruz dedi sen ne dedin canım firmanın ismine
bende ankete katılmıştım ama bilemiyorum firmayı
mng mesaj attıysa olay geliyodur.. hediye et birilerine sende.Saol canım demekki banada olay krem geliyor acaba ben kime versem :)))) benim kremlerim belli yaş uysada kullanmam
nereyi aradınız hangi firma???bende arayayım.boyam hala gelmedi..bana da sordu bende denedimbiliyorumdan sanırım istanbul dedim sistemde görünüyormu adıma dedim evet denedimbiliyorumdan koleston boya görünüyor dedi... sana niye öyle dediler bilemedim.
ama ama o benim oğlum
evet buldum bile hediye hediye edilecek hehehemng mesaj attıysa olay geliyodur.. hediye et birilerine sende.
kızlar rexona hangi kargoyla geldi....
OLAY Türkiye - Olay Soruyor | Facebookyaaa kızlar bu olaydan ben kazanıp kazanmadığımı bilmiyom nasın öğrencem ki
koleston anketi cevapladım .rexonaya da katıldım ikiside gelmediKızlar bana da gelmiş Kolestonun köpük boyası. Ben böyle bişey olacağını hiç düşünmemiştim sürpriz oldu. Bana geldiyse size de gelir merak etmeyin. Tabi anket cevapladıysanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?