Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kzlar kardesiimin faceden casio yarismasina katildim sorulari cvplarken sayfa kendi kendine yenilendi skoru gormeden sorularda bitmemisti sizce o mu yoksa sonradan oynadigim skormu gecerlidir acaba ama ilkde skor gostermedi:44:

ECE BANYO | Facebook
kızlar az önce zip dağıtımdan eti cin oyuncağım geldi,Ufacık bir paket neyki bu diye düşündüm önce.açınca hatırladım eticin kazanmıştım

hemenevinde - Duvar | Facebook

kızlar ara ara bakıorum paylaşımlarınıza buda benden
daha önce paylaşıldıysa kusuruma bakmayın çok takip edemiorum

ben başka bir sitede buldum doğrumu bilmiyorum bi bakın
1-d
2-d
3-c
4-d
5-a

Philips Türkiye | Facebook
kızlar haftanın ödüllü sorusunu cevaplayın en iyi cevaplayana keratinli düzleştirici veriyor kompozison gibi yazarsanız daha başarılı oluyormuşsunuz kazananlar öyle diyor :)

NIVEA Türkiye - Yarışma | Facebook daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama

kızlar bısı soracam CILIT BANG oyunu acılmayan varmı ?????????

Glade kazanan arkadaşlar hediyeniz geldimi??Birde arçelik robotlar ne zmn gelcek acaba?

clear men den topu ve sampuanı gelmeyn arkadslar
ben duvarlarına yazdım enım hedıyem nerde dıye
bu hafta yolluoruz dedıler
szde yazınn gelmeyen varsa
sınır oluorum
yarsma ypıpta hedıye gonderımını surundurenlerden

evet kızlar trendyol tv kampanyasını bitirdi herlde baska bir forumda ne buldum bakın

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanyası

Trendyol Alışveriş Sitesinde Turkcell’lilere özel 10 TL hediye çeki.

Trendyol Alışveriş Sitesinde Turkcell`lilere özel 75 TL lik alışverişe 10 TL hediye çeki.

Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanyasından yararlanmak için AVANTAJ yaz 2222`ye gönder.

Trendyol Alışveriş Sitesi 10 TL Hediye Çeki Kampanyası tüm Turkcell’liler için geçerlidir.

Avantaj Şifresi’nin ve telefon numarasının Trendyol Alışveriş Sitesinde satışın son adımında ekrana girilmesi yeterlidir.

Trendyol Alışveriş Sitesi 10 TL Hediye Çeki Kampanyası 31 Mart 2012 tarihine kadar geçerlidir.

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Ücretleri

Avantaj Şifresi alma talebi 1 SMS / 0,4 TL (KDV ve ÖİV dahil) ile ücretlendirilir.

AVANTAJ şifremi kaç kez kullanabilirim?

Şifre tek kullanımlıktır, kullanılmayan şifreler 24 saat içinde geçerliliğini yitirir.

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanyadan kaç kez faydalanabilirim?

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanyadan faydalanma sınırı yoktur.

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanya ile ilgili ayrıca bilinmesi gerekenler nelerdir?

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerden marka sahibi firma ve mağaza sorumludur.

Turkcell Trendyol Alışveriş Sitesi Kampanya kapsamında kazanılan çekler 1 hafta sonra yüklenir.

Çekin yüklendiği tarihten itibaren 10 TL hediye çekinin kullanım tarihi 21 gündür, 21 gün içerisinde kullanılmayan çekler geçerliliğini yitirir.

Ürünlerle ilgili iade, değiştirme, tamirat gibi taleplerden Turkcell hiçbir şekilde sorumlu değildir.

Turkcell kampanya süresini değiştirme, kapsamını sınırlama ve/veya genişletme hakkını saklı tutar.

Metro kazananları neden açıklamadı acaba her çarşamba açıklanacak diyor bugün çarşamba hiçbir açıklama yapılmadı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…