Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Metro'dan bende kazanmışım sonunda :)

Elinde dekoreko.com da kullabilecek indirimi kuponu olupta kullanmayacak olan varsa alabilirim arkadaşlar olsun lütfen :))

trendyol bu akşamda olmazsa bitti artık bence

[h=6]‎"14 Şubat Sürprizi" sekmesinde üzerinden ad - soyad ve e-mail adresi bilgilerini gönderen 1000. kişi olun, sihirliguzellik.com'dan Paco Rabanne One Million ya da Lady Million parfüm kazanın!

Bilgilerini gönderen ilk 500 katılımcı ise Best Western The President Otel'deki konaklamalarında 29 Şubat 2012 tarihine kadar geçerli olacak %15'lik indirimin sahibi oluyorlar.

Kampanyamıza katılmak için tıklayın... http://on.fb.me/y9RKB[/h]

adına kitap yazılan ilk hemşire kim bilen var mı bulamadımd

Son düzenleme:
Facebook My LİFE
İster sıcak bir yuvanın ya da dostlarının, ister sana mutluluk katan bir mekanın, tatlı bir bebeğin ya da keyifli bir yemeğin ! Yakalayacağı en iyi "Sevgi İşte Budur" temalı fotoğrafla oylamaya katılarak birinci olan yarışmacıya My Life 14 Şubat'da Cahide’de 2 kişilik akşam yemeği hediye ediyor. Sevgililer Günü'nde sana ve bir sevdiğine yeni mutlu anlar yaşatıyor!

anlamadım ya kazanan birsürü kimsenin adı listede yok. tabi benimde adım yok arçelik robot kazanmıştım. gelen maile bilgilerimide yazıp yılladım ama neden adım yok anlamadım ya

aynen ya kazandınız diye mail yolladılar tcmize kadar tüm bilgileri aldılar benimde ismim yok listede bu işin peşini bırakmamamız lazım böyle saçma şey olurmu hiç ya (((47:

aynen ya kazandınız diye mail yolladılar tcmize kadar tüm bilgileri aldılar benimde ismim yok listede bu işin peşini bırakmamamız lazım böyle saçma şey olurmu hiç ya (((47:

evet ya benimde adim yok listede ne simdi bu mail de gelde bana, sonra uygulamaya girip tc no yazdim, kazanmasaydim o form da cikmazdi herhalde

evet ya benimde adim yok listede ne simdi bu mail de gelde bana, sonra uygulamaya girip tc no yazdim, kazanmasaydim o form da cikmazdi herhalde

evet cnm ya duvarına yazdım uyuzların bakalım birde katılım koşullarında çelik robot ilk 1000 kişiye yazıyor ama bu listede bu kadar sayı yok ki ??????

3.Kampanya sonunda;
3. Kampanya sonunda;
100 puan toplayan ilk 500 katılımcıya Beyaz Eşyalarda %10 indirim
250 puan toplayan ilk 1000 katılımcıya Çelik Robot
500 puan toplayan ilk 20 katılımcıya Saç Şekillendirici - K 5117
650 puan toplayan ilk 15 katılımcıya Tekli Telve - K 3200
750 puan toplayan ilk 10 katılımcıya Elektrikli Süpürge - S 4310 (Lal)
850 puan toplayan ilk 5 katılımcıya Mikro Müzik Seti -UMS 4950
1000 puan toplayan ilk 5 katılımcıya Ovation 3 - CDS
1250 puan toplayan ilk 3 katılımcıya Çamaşır Makinesi - 8123 HR
1500 puan toplayan ilk 3 katılımcıya Kurutma Makinesi - 3885 KR
1750 puan toplayan ilk 3 katılımcıya Bulaşık Makinesi - 62192 I
2000 puan toplayan ilk 2 katılımcıya Masaüstü Bilgisayar - PC 2560
2250 puan toplayan ilk 2 katılımcıya iPhone 4 16 GB White
2500 puan toplayan ilk 1 katılımcıya LCD Televizyon - A46-LEG-6B
2750 puan toplayan ilk 1 katılımcı A La Chef Fırın - 9780 EGI
3000 puan toplayan ilk 1 katılımcı Buzdolabı - 8844 SBS NF

Son düzenleme:

evet zaten robotta 1000 kisi olduktan sonra birdaha o hediye secilemiyordu, madem kazanamadik niye mail gonderip bilgilerimizi aliyorlar, yada kazandik niye listede adimiz yok, bencede 1000 kisi yok o listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…