Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yedeklerde yiğenimin adı var :26: onun adına katılmıştım umarım asıllardan adres gönderen olmaz ona gider :26:

bu yiğenim ne ballı yahu soyadı ballıoluda değil ama
hayır kendi adıma eşim adına annem adına da katılıyorum gidiyo gidiyo ona çıkıyo
şimdide metrodan kazanmış kerata

siremims teşekürler canım bloğundan hediye kazanmışım

arçeliktende robot kazanmıştım ama benimde listede adım yok inşallah düzeltirler

siremims teşekürler canım bloğundan hediye kazanmışım

arçeliktende robot kazanmıştım ama benimde listede adım yok inşallah düzeltirler

aa nilgün sen miydin burdan oldugunu bilseydim burayada yazardım..
burdan birine gitmesine çok sevindim

selam kızlar..
sitelerin hediye çeklerinden, rüyamda bile, paso limangoyla alışveriş için uğraştım..
rüyamda kurcalayıp durdum limango butiklerini

selam kızlar..
sitelerin hediye çeklerinden, rüyamda bile, paso limangoyla alışveriş için uğraştım..
rüyamda kurcalayıp durdum limango butiklerini

ya inanki bazen benimde rüyama giriyo.vere trendyol limango çekleriyle ugrasıyorum.
tek ben deilmişim

Tatlı istiyoruuuummm taaatlıııı , yine yokum Metro da.. Benim O da varım diye çok sevinmiştim ama ondan da ses yok

açelikdeki durum nedir yahu hem telefon açıyorlar tc no alıyorlar hemde yayınlamıyorlar bile ismimizi anlam veremedim artık bu işlere ikinci defa bir hediye kazandık oda yalan omasın yawwwwwwwwww..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…