"Ülker Ducros baharatları ___________ özel paketinde__________ kilit altında" cümlesindeki boşlukları "3 katlı / tazeliği" olarak doğru tamamlayan şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!
Kazananlar:
1- Ayçin Kaya
2- Aygül Akın
3- Berrin Bayrak
4- Canan Argun
5- Duygu Karaca
6- Ece Salca
7- Erdal Aydoğan
8- Filiz Çatalkaya Orhan
9- Furkan Demirci
10- Gökhan Kaya
11- Gülşah Arslan
12- Meltem Olcay
13- Nurcan Yalçın
14- Nurgül Yılmaz
15- Rezan Tekin
16- Selin Arıkan
17- Serim Boztepe
18- Sevgi Erkut
19- Sevil Ergin
20- Zeynep Süngü
kazananları tebrik eder bana da bi üfürük yollamalarını rica ederim... imza: bahtsız bedevi
burcucum şu andan itibaren okuyup üflüyorum seni. bak önümüzdeki hafta neler kazanacaksın.
yalnız bu nefesin tutması için baa kalbende inanman lazım:13:
inandım saaa bacım u mu içcem mi inanmak kafii mi? :)))
aradada muhabbet edemeyeceksek ayıp yanisu içcem mi yani s çıkmamış
bu arada kızmayın kızlar geyiğe vurduk diye ok?
kızlar limangonun iletişim numarasını bilen var mı? bulamadım da sitede herifler benim kargoyu başka ilçeye yollamışlar yaaa
Aşk filmlerini ne kadar tanıyorsunuz?
Sayfamızın sol tarafında bulunan "Ödüllü Soru" sekmesindeki sorumuza doğru cevabı verenler World'den Sevgililer Günü hediyelerini kazanıyor!
Duvar Fotoğrafları | Facebook
Sevgili Dostlar yeni yarışmamız başlıyor.. Aşağıdaki adımları takip ederek 2 mart 2012 de son bulacak yarışmamıza katılıp hediye edeceğimiz bir kavanoz balımızı kazanaiblirsiniz..
1) Eğriçayır facebook sayfasını beğen..
2) Sayfanda paylaş..
3) Yorum yap
4) Bir adet 450g polyfloralı Eğriçayır Balı kazanma şansı yakala
Eğriçayır facebook sayfası
http://www.facebook.com/​egricayirbal
[h=6]La Roche-Posay - Türkiye
[/h][h=6]Dördüncü günün sorusu: "Hassas ciltler, kendilerine özel üretilmiş ürünlere ihtiyaç duyar. Hydreane bu ürünlerden biridir." Doğru mu, yoksa yanlış mı? Doğru cevabı biliyorsanız hemen La Roche-Posay - Türkiye | Facebook adresindeki formu doldurun![/h]
Bübchen Türkiye
Sevgililer Gününe Özel YENİ YARIŞMAMIZ
BİR CÜMLEYLE AŞK !
Biz bu Sevgililer Gününde, biraz da Twitterın 140 karakter özelliğinden esinlenerek; aşkı, aşkınızı 140 karakterlik bir cümleye sığdırmanızı istiyoruz. Yani aşkın tweet halini yazmanızı!
Remetta
Yarışmamız başlıyor sevgililer gününe yaklaşırken çift kişilik saat hediye etmek istiyoruz !!
bugun benmde metrolarım geldııııııııııııı
bu kadar acelecı davranmıs olmaları sasırttı benı :)))))))
güle güle ye canım
geçende yazmıştım ama görmedin sanırım cilit bang de kaç çekiliş hakkıyla kazandın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?