Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarrr koşun ruffles baslamış Bilen Bilene. ama sorular cok zor ve ben not etmeyi unuttum heyecandan:18:

Francesca ve Giampiero 2010’da dünyanın EN ilginç düğünüyle evlendi! Bu çılgın çift, dünyanın en kalabalık sualtı düğünü ile dünya evine girdi! Sence denizin derinliklerinde gerçekleşen bu düğüne kaç kişi katılmıştır?

cevabı bilen var mı Rufflesta soruyor bulamadım

[TABLE="width: 0"]
[TR]
[TD="class: txt, align: left"]263[/TD]
[TD="class: sp, align: left"][/TD]
[TD="class: chk, align: -webkit-auto"]
[/TD]
[TD="class: img, align: left"][/TD]
[TD="class: txt, align: left"]261[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="class: txt, align: left"]262[/TD]
[TD="class: sp, align: left"][/TD]
[/TD]
[TD="class: txt, align: left"]264[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

The wedding ceremony of Francesca Colombi and Giampiero Giannoccaro was hosted underwater at the Morcone beach, Italy's Elba Island on June 12, 2010 in front of 261 divers

Valla ben de sayenizde görüp cevapladım ama kimisi doğru kimisi yanlış olabilir. Google da yıl sorularında geçen senenin soruları olabiliyor ona sonradan dikkat ettim, hiç sanmıyorum ilk ama ilk 10a kalsam bile soru kaçırmış olabilirim.

sorusu bu muydu canım

En uzun evli kalan çift 101 yasindaki Zelmyra ve 104 yasindaki Herbert, 2009 Mayis ayinda evliliklerinin 85'inci yilini kutladilar. Kuzey Karolina'da yasayan çift 13 Mayis 1924'te evlenmisti.

Dnyann En Garip iftleri

benim bulduğum haberde bu 14 şubat 2011de 86 yıl diyordu, ben 87 dedim cevap olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…