Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cnm doğru bunu düşünememiştimde ama esesin dışında ta ,sanayi sitelerindeymiş.nabıcaz kaldık gene :14:

Yarışmanın başladığını da burdan görmüştüm, açıklandığını da.. Kazanmayı en beklemediğim yerden kazanmışım şaşırdım :37: Cevaplarken geç kaldığımı sanmıştım, boy sorusunu da bulamayıp bir hesaptan başka bir hesaptan başka cevaplamıştım, şaşkınım valla teşekkürler :27:

tebrikleeeeeeeeeeeer :9:bana da aynısı olmuştu kazandığımda

Son düzenleme:
Club Okey - Aşk Testi | Facebook

cevap japonya kızlar kazansın birazda hep erkekler kazanıyo onların daha çok ihtiyacı var herhalde ondan:1::1::1::1::1:

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Sevdiğiniz kişiye değer verdiğinizi göstermek için 14 Şubat’tan daha doğru bir gün olabilir mi? Uygulamamıza katılın, sevgilinize kalbinizi yollayın. Harika ödüller kazanma şansı yakalayın.

Beko Türkiye - Beko Sevgililer Günü | Facebook

Gliss Türkiye
‎'Gliss Şansım' başlıyooor!
Kendini şanslı hissedenler 'Gliss Şansım'da buluşuyor.
Siz de Gliss dokunuşuyla benzersiz bir fark yaşamak istiyorsanız hemen uygulamaya girin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook soruları cevaplayan her 50. kişiden biri olun, Gliss Ultimate Repair Şampuan ile Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi sizin olsun!

Gliss Türkiye | Facebook

:10::10:

Desa Fashion
‎Pink Freud , DESA tutkunları ile aşkın rengini seçiyor! 'Sizce aşkın rengi nedir? Neden? ' sorusunu Büyük an geldi!... | Facebook 'den cevaplayın, Sevgililer Günü için özel üretilen birbirinden renkli deri makyaj çantalarından birine sahip olma şansını yakalayın.

Yarışmanın başladığını da burdan görmüştüm, açıklandığını da.. Kazanmayı en beklemediğim yerden kazanmışım şaşırdım :37: Cevaplarken geç kaldığımı sanmıştım, boy sorusunu da bulamayıp bir hesaptan başka bir hesaptan başka cevaplamıştım, şaşkınım valla teşekkürler :27:

cemileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tberıkler kuzummmmmmmmmmmmm
bnde kazanmıstım ama hala gelmedııııııııııııııııııııı
:52::52::52::52::52::52:

Davetinizle trendyol’a üye olup alışveriş yapan arkadaşlarınız ve diğer trendyol kampanyaları size 20,00 TL değerinde hediye çeki kazandırdı.
Kazandıran arkadaşımTutarSon kullanma tarihi
trendyol.com20 TL13.02.2012

kızlar bu ne demek anlamadımm

Muya
Sevgililer Günü Yarışmamızı Kazananlar ;
Nuran Koç
Halime Balta
Dilek Gökçe
MuratYılmaz
Melek Tuncer
Emel Başkaya
Nihan Tali
Pelin Demiral
Cem Er
Redife Uyanıkça
Vesile Gökalp
Betül Öztaş
Azize Geleri
Rafiye Dua
Leyla Kaya

Yarışmamızın birincisi Buket Filiz, ikinci kazananı Selver Güler, üçüncü kazananı ise Ruh Pastası oldu :) Tebrikler!
world kazanan

[h=6]Burger King Türkiye
[/h][h=6]Burger King Monopoly Çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor!

31 Mart 2012 tarihine kadar bu çılgınlığa katıl;
10 Adet Chevrolet Aveo, 50 iPad 2 veya 20 adet akülü arabadan birini kazanma şansını yakala!

Ayrıntılı bilgi için: Monopoly Burger King®'de adresini tıkla!
[/h]

Back
X