Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tüm aileniz için unutulmaz bir hatıra videosu oluşturmak ister misiniz? Çocuğunuzla çektirdiğiniz ve kendi çocukluğunuzda annenizle çektirdiğiniz fotoğraflarınızı ‘3 Neslin Hikayesi’ uygulamamıza yükleyin,
ve sonuna kendi mesajınızı ekleyin.
En beğenilen videoyu yapın, bir sonraki reklam filminde yer alın:)
Annenin Günlüğü - Duvar | Facebook

kizlar oncelikle kazananlari bende tebrik ederim :46::46::46:
az once gliss turkiyede anketi yaptim ve gonderdim sonunda tebrikler gliss sansini yakaladiniz, hediyeleriniz en kisa sure icerisinde adresinize gonderilecektir dedi :53::53:
kazandimmi yoksa herkese aynisimi cikiyor :26:

Avon Türkiye
Değiştirin ve cildinizdeki değişimi fark edin!
Bu değişime ortak olmak için yapmanız gereken Değişim Şenliği uygulamasına girip yaşadığınız ili harita üzerinde işaretlemek. Şehriniz ilk 3’e girsin, “Değişim Şenliği” şehrinize gelsin!
Bu uygulamayı sevdiklerinizle paylaşarak, şehrinizin şansını artırabilir ve cilt tipinize uygun Solutions gündüz kremi kazanabilirsiniz.
Facebook'ta AVON Değişim Şenliği | Facebook

kızlarr koşunn :10::10::10:

kızlar ne oyunu bu ya merak ettim

Club Okey - Aşk Testi | Facebook

cevap japonya kızlar kazansın birazda hep erkekler kazanıyo onların daha çok ihtiyacı var herhalde ondan:1::1::1::1::1:

Duvar Fotoğrafları | Facebook

Sevdiğiniz kişiye değer verdiğinizi göstermek için 14 Şubat’tan daha doğru bir gün olabilir mi? Uygulamamıza katılın, sevgilinize kalbinizi yollayın. Harika ödüller kazanma şansı yakalayın.

Beko Türkiye - Beko Sevgililer Günü | Facebook

Gliss Türkiye
‎'Gliss Şansım' başlıyooor!
Kendini şanslı hissedenler 'Gliss Şansım'da buluşuyor.
Siz de Gliss dokunuşuyla benzersiz bir fark yaşamak istiyorsanız hemen uygulamaya girin; Gliss Türkiye - Gliss Şansım | Facebook soruları cevaplayan her 50. kişiden biri olun, Gliss Ultimate Repair Şampuan ile Çift Fazlı Onarım ve Parlaklık Spreyi sizin olsun!

Gliss Türkiye | Facebook

:10::10:

Desa Fashion
‎Pink Freud , DESA tutkunları ile aşkın rengini seçiyor! 'Sizce aşkın rengi nedir? Neden? ' sorusunu Büyük an geldi!... | Facebook 'den cevaplayın, Sevgililer Günü için özel üretilen birbirinden renkli deri makyaj çantalarından birine sahip olma şansını yakalayın.

[h=6]Burger King Türkiye
[/h][h=6]Burger King Monopoly Çılgınlığı tüm hızıyla devam ediyor!

31 Mart 2012 tarihine kadar bu çılgınlığa katıl;
10 Adet Chevrolet Aveo, 50 iPad 2 veya 20 adet akülü arabadan birini kazanma şansını yakala!

Ayrıntılı bilgi için: Monopoly Burger King®'de adresini tıkla!
[/h]

[h=6]Yumoş
[/h][h=6]Birbirinden güzel çiçekleri toplayabileceğiniz bir oyun arıyorsanız Sürpriz Karışımlar tam size göre! Yumoş - Yumoş'la Sürpriz Karışımlar | Facebook[/h]

teşekkürler

emeğinize sağlık kızlarr

bu arada benimde glade im geldiii.:51:

missler gibi kokuyorçok beğendim

mavi ambalajlı:12:

az once gliss turkiyede anketi yaptim ve gonderdim sonunda tebrikler gliss sansini yakaladiniz, hediyeleriniz en kisa sure icerisinde adresinize gonderilecektir dedi :53::53:

:13: tebrikler kazanmışsın sanırım bende öyle yazmamıştı çünkü

$Fotoğraf 1318.webp$Fotoğraf 1317.webp

en sonunda bornozuma kavuştum:46:

suppppeeerr kazandim yani :52::52::52::46::46::46: sonunda yaa gunlerdir bisey kazanamiyordum cok mutlu oldum:52::52:

keske hemen denemeseydin canim cunku az once ben kazandim, biraz zaman gecsin oyle deneyin cunku her 50. kisi diyor

tebrikler cnm kazanmışsın çünkü bana şu yazı belirdi...http://w3-media.net/mvc-03/Content/img/kazanamayan.jpg

aynen ya kaç kere denedim gliss i yok işte yokk :50:
şimdiye kadar hiç bişi kazanamadım şu yarışmalardan. amaan yarışmalarda kaybeden aşkta kazanırmış :21:

tesekkur ederim :16:
bana cikan yazi ise boyle:
Eki Görüntüle 344867

ruffles'tan kazanmışım hiçbişey kazanamıyordum çok şaşırdım:52::52::52:
hepinize ayrı ayrı tebriklerr.bornozların böle güzel olduğunu tahmin etmiyodum.gözüm yoktu demiştim ama baya güzelmiş.iyi günlerde kullan cnm:34::34:

Davetinizle trendyol’a üye olup alışveriş yapan arkadaşlarınız ve diğer trendyol kampanyaları size 20,00 TL değerinde hediye çeki kazandırdı.
Kazandıran arkadaşımTutarSon kullanma tarihi
trendyol.com20 TL13.02.2012

kızlar bu ne demek anlamadımm

gayet açık yazıyor canım, trendyol 20tl çek yollamış sana
nesini anlamadın?

kızlarrr oğlum ruffles kazanmış :119::119::119: hiç ümidim yoktu tamda artık hiç bişeye katılmıcam nasılsa kazanamıyorum diyodum:27:

Back
X