Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaslar acıl yarımınıze ıhtıyacım var hesabıma gıremıyorum face. sonra tekrar dene dıyor esımınkını gırıyım dedım o da aynı bıldıgım butun hesapları denedım olmuyo böyle bır olayla karsılasan oldumu aranızda

[h=6]ToyzzShop facebook
[/h][h=6]Herkese günaydın! "Sevgiline Senin Adına Bir Hediye de Biz Gönderelim" isimli yarışmamız başlamıştır. 13 ve 14 Şubat tarihlerinde yapılacak yarışmamızda toplam 14 hediye verilecektir.

The Muppets filmi 17 Şubat 2012’de vizyona giriyor. Filmin sevilen karakterlerinin peluşları Toyzz Shop’un renkli raflarında yerlerini aldı.

Bugünün sorusu : Muppet Show’un yönetmenliğini ve ev sahipliğini yapan resimdeki kurbağanın adı nedir?

Sorunun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen 12-92-166-244-404-516-802. kişiye Toyzz Shop'tan resimdeki kurbağanın 35 cm.’lik peluşu hediye.

Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir.

Kazananlar saat 17:00 de açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz.
[/h]

sağol cnm paylaşım için

ceap nedir acaba bileniniz var mı :44:

AKavm.com
SÜRPRİZ HEDİYE YARIŞMAMIZ BAŞLADI.
Eğlence olmadan yarışmanın ne anlamı var değil mi?
1. Bu haberi profilinizde paylaşınız.
2. Akll Alveri | anta Modelleri - Earp, Armine Earp, Armine, Aker Earp, Aker sitemizdeki Düş Bahçesi adlı eşarbın ayrıntılarından yola çıkarak bulduğunuz 3 gizli kelimeyi destek@akavm.com adresine gönderiniz.
Mail atan 75. kişi bizden muhteşem bir Rosa Bayan Çanta kazanacak.
Not: Yolunuza çıkan ürünleri lütfen beğeniniz.
İYİ EĞLENCELER...

yalnız yarışma dün gece olmuş ama hala cevap alıyorlar bi dneyin derim

:81: :81: öncelikle hediye kazanan arkadaşları tebrik ederim.mutlu günlerde kullansınlar hediyelerini:81::125:ülker ducros baharatlarım geldi bugunki daha hiç beklemiyodum,çok hızlı ülker bu işlerde.gladedende kokumuz geldi.kokusuda çok güzelmiş.:nazar: :nazar: :nazar: yarında yeniçarşımdan kazandığım ütüm gelecekmiş kargodan aradılar..geriye neskafeler,maggi ve en güzeli :nazar:pırlanta kolyem :nazar: kaldı.olala ne bereketli bi yıla girmişim:21::21::21::21::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
tekın acarı ne yaptınız kızlar bır fıkrınız varmı
netten bakındım bısı bulamadımmmm salladım bende:44:

Bebek.com
Sevgili bebek.com anneleri, Hipp 6 talihli Bebek.com üyesine bebeğinizin ay ay gelişimini takip edebileceğiniz "Ay Ay Bebeğiniz" adlı kitabı ve sürpriz hediyelerden oluşan bir paketi armağan ediyor. Kazanmak için tek yapmanız gereken anketimize katılıp soruları cevaplamak. İyi şanslar!

Back
X