Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

$Fotoğraf 1334.webp

glade elime ulaştı mis gibi kokuyo:23:

Bücürük cevabını bulan varmı kızlarrr ? siteyi talan ettim o ürün yokk yada ben kör oldummm

[h=6]Trendyol
[/h][h=6]Yarın 14 Şubat ve Wella Pro Series ile size çok özel bir sürprizimiz olacak! Şimdiden hayalinizdeki Sevgililer Günü’nü düşünmeye başlayın :)[/h]

[h=6]Doğadan
[/h][h=6]Doğadan ile ilişkisini duyuran her 14'üncü kişiye Doğadan Büyülü Bohça kiti hediye edeceğiz. Büyülü aşkların kapıları Doğadan ile açılır. İlişkini duyurmak için 14 Şubat'ı bekle.[/h]
[h=6]Homend
[/h][h=6]Malum, aşk mideden geçer! Sevgililer Günü'nde sevdiğinize verebileceğiniz en güzel hediye özenle ve aşkla hazırlanmış bir yemek. Sevgililer Günü'nde yemeklerinizi, Homend'in pratik küçük ev aletleriyle kısa sürede hazırlarsanız, aşk sözcüklerini sevdiğinizin kulağına fısıldamak için bol zamanınız kalır. Aşk sözcükleri mönüsü... - Türkiye[/h]
[h=6]parfumya.com
[/h][h=6]‎13 şubatı 14 şubata bağlayan gece sat 00:00 da oylamamız bitiyor!!![/h]

[h=6]Veet Türkiye
[/h][h=6]Sevgililer Günü'nde hayalindeki sevgiliyi seç, Veet'den hediye sepeti kazan! Veet Türkiye - Hayalimdeki Sevgili | Facebook[/h]
[h=6]yenilikmarketi.com
[/h][h=6]HEDİYE HEDİYE !!!!
Şu anda sitemizde çok değişik bir ürün için fırsat kampanyası başlattık.
Sitemizi izyaret ederek kampanya ürününü doğru yazanlar içinde yapacağımız çekilişle bir adet Parlatıcılı Nail Art Seti hediye edeceğiz.
Kampanya bitene kadar çekilişe katılabilirsiniz. Dikkat edin resimdeki ürün hediyedir. Cevap ürünümüzü bulmak için sitemizi ziyaret etmeniz gerekmektedir.
Paylaşan ve beğenenler bir çekiliş hakkı soruyu doğru cevaplayanlar ise 3 çekiliş hakkı kazancaktır.
Herkese bol şans![/h]

limangodan 20 tl çekimle kare ve yuvarlak kapaklı borcam aldım çeyize 8.75 tl ye geldi :49:

kötü olan kargo ücreti ile birlikte çekimin kullanılmaması:31:

[h=6]ECE BANYO
[/h][h=6]ECE Banyo kampanya görselini beğenip paylaşarak çekilişe katılmak için yarın akşama kadar vaktiniz kaldı. Herkese bol şans![/h]

Back
X