referans kodu ile bırakmak ne demek :S sanırım link vermek ? sildim :|
Referans kodu ile link bırakanlara ciddi cezalar gelecek bilginize !
link bırakmak yasak mı yani ?? sayfaları nasıl bulacağız peki???
referanss kodu ne ben anlamadımmmm
:44::44::44::44::44:
bende anlamadım....
Aynen öyle. Bende yazıcaktım şimdi. Bi kaç arkadaş link vermiş ama davet linki. Siz üye oldugunuzda davetle üye olmus olunucaktı.. Yasakmışbenim anladığım kadarıyla kendisi için puan toplamak amacıyla verilmiş linkler yasak. yani mesela x firması kampanya yapıyo şu kadar üye yaparsanız şu verilecek diye. arkadaşlar da şu x firması kampanya yapıyor linki burda diyerek kendilerine üye toplayabilecekleri yani referans kodlu linki veriyorlar. kendilerine puan toplayabilecekelri linki değil de gene x firması için www. x .com gibi bir adres vermeleri gerekir.
bilmem doğru anlamış mıyım ve doğru anlatabildim mi?
http://genclikkulubu.elipshost.com/anket_form.aspx?C=Nemlendirici
arkadaşlar burada bı anket var dolduran ilk 1500 kişiye hedıye verıyorlarmış bı bakın istersenız
yo yooo kahvene eşlik ettim arkadaşım mmm
yo yooo kahvene eşlik ettim arkadaşım mmm
Ben kaçıom kızlarrr nöbet sizlere devir.Kahveyide içtiniz uykunuz gelmez gariSabaha bomba kampanyalarımız olur inşl..
iyi geceler canım
Ben kaçıom kızlarrr nöbet sizlere devir.Kahveyide içtiniz uykunuz gelmez gariSabaha bomba kampanyalarımız olur inşl..
öhü öhüü
süt içiyodum benn
malum hamile bayanıss
tşkrler yanlız bırakmadığın için cnmm
ben aksine sütümü içtim uyku bastıı
ama bakıyım şimcikk biryerlereee haberler neyin varmıymış mış
iyi geceler canım
ben ztn gececiyim buralar bana emanet gözün arkada kalmasınn
inşallah sabah ola hayrolaaaa büsürü kampanya olur işallah ama ben daha acemiyim fazla yardımcı olamıyorummm
ahh cnm kusura bakma tüh neyse doğumdan sonra içersin inşallah bol bol bende hamiş olsamda içmesem kahveeee
estağfirullah cnm ni demek
sen yenisin galibaa buralarda
İNŞ. İNŞ.. BİR gün seninde sağlıklı bir bebişin olur cnm
aminn allah razı olsun arkadaşımm
evet yeniyim tatlımm öle gece topik topik gezerken buldummm
sorunun cevabını araştırıyorum canım bulursam yazıcammGoldstore : Prlanta, Tek Ta, Yzk, Kolye, Kpe, Altn, nci, Tak, Online, Kuyumcu
cevabı bilemedim bilenler paylaşsın lütfen :44:
Bu senenin trendleri size ne kadar yakın? Pastel'den anketi dolduran her 50. fan club üyesine özel 2011 yaz makyaj seti hediye PAYLAşılmıştı ama tekrar paylaşıyım didim bilmeyenler için
http://www.pinkar.com/pastel/index.php?contentId=117
hoşgeldin cnm aramıza
inş. topik uğur getirsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?