Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

referans kodu ile bırakmak ne demek :S sanırım link vermek ? sildim :|

benim anladığım kadarıyla kendisi için puan toplamak amacıyla verilmiş linkler yasak. yani mesela x firması kampanya yapıyo şu kadar üye yaparsanız şu verilecek diye. arkadaşlar da şu x firması kampanya yapıyor linki burda diyerek kendilerine üye toplayabilecekleri yani referans kodlu linki veriyorlar. kendilerine puan toplayabilecekelri linki değil de gene x firması için www. x .com gibi bir adres vermeleri gerekir.
bilmem doğru anlamış mıyım ve doğru anlatabildim mi?

Referans kodu ile link bırakanlara ciddi cezalar gelecek bilginize !

link bırakmak yasak mı yani ?? sayfaları nasıl bulacağız peki???

referanss kodu ne ben anlamadımmmm

:44::44::44::44::44:

bende anlamadım....

Aynen öyle. Bende yazıcaktım şimdi. Bi kaç arkadaş link vermiş ama davet linki. Siz üye oldugunuzda davetle üye olmus olunucaktı.. Yasakmış

yo yooo kahvene eşlik ettim arkadaşım mmm

öhü öhüü

süt içiyodum benn

malum hamile bayanıss

tşkrler yanlız bırakmadığın için cnmm

Ben kaçıom kızlarrr nöbet sizlere devir.Kahveyide içtiniz uykunuz gelmez gariSabaha bomba kampanyalarımız olur inşl..

ben aksine sütümü içtim uyku bastıı

ama bakıyım şimcikk biryerlereee haberler neyin varmıymış mış

bugün herkese ne çok kargo gelmiş bende bekle bekle tıkkk yol rexona kağıt getirse ona bile sevinicektim valla

Ben kaçıom kızlarrr nöbet sizlere devir.Kahveyide içtiniz uykunuz gelmez gariSabaha bomba kampanyalarımız olur inşl..
iyi geceler canım
ben ztn gececiyim buralar bana emanet gözün arkada kalmasınn
sabah ola hayrolaaaa büsürü kampanya olur işallah ama ben daha acemiyim fazla yardımcı olamıyorummm

ahh cnm kusura bakma tüh neyse doğumdan sonra içersin inşallah bol bol bende hamiş olsamda içmesem kahveeee

Son düzenleme:

estağfirullah cnm ni demek

sen yenisin galibaa buralarda

İNŞ. İNŞ.. BİR gün seninde sağlıklı bir bebişin olur cnm

sorunun cevabını araştırıyorum canım bulursam yazıcamm
hoşgeldin cnm aramıza

inş. topik uğur getirsin sana

hoşbulduk canımm

inşallah uğur getirsinn

sen bol bol dua et cnm hamilelerin duası kabul olur derlerr
bu arada senşnde doğuma az kalmış hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…