Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olay kremim geldi...acaba kaç yaş için uygun bilen varmı..:26:
Eki Görüntüle 202719
mrb kızlar. bayaadır giremiyorum kk ya. temizlik, sınav, hastalık, gezmeler derken anca fırsat bulabildim. aöf sınavlarım vardı, şehirdışına çıktım, geldim oğlum hastalandı felan bu hafta rahatlayabildim ki kapım çaldı ve elinde koca bir paketle kargo geldi. ne oldupunu anlayamadan bir baktım hagiisden koca bir paket bez gelmiş. şehirdışındayken beni aradılar ve size yanlış numara bez göndermişiz kaç numara gönderelim dediler. ben de numarayı söyledim ve evde olacağım günü belirtince bugün elimde olacak şekilde yollamışlar. bu kadarını tahmin etmiyordum. 8li paket yollarlar demiştim ama çok sevindim koca bir paket bezi görünce. teşekkürler hagiis :)))
Eki Görüntüle 202874
Goldstore : Prlanta, Tek Ta, Yzk, Kolye, Kpe, Altn, nci, Tak, Online, Kuyumcu
cevabı bilemedim bilenler paylaşsın lütfen :44:
Bu senenin trendleri size ne kadar yakın? Pastel'den anketi dolduran her 50. fan club üyesine özel 2011 yaz makyaj seti hediye PAYLAşılmıştı ama tekrar paylaşıyım didim bilmeyenler için
http://www.pinkar.com/pastel/index.php?contentId=117
COSMED'in linki açılmıyor canım ya:44:
cosmed linki ekleyemedim bi türlü yaaa(
Kızlarrr dünde bahsedilen caldion un yarışması başlamış.![]()
canım face ye Caldion Parfüm yaz orada 'Hangi Caldion Senin' yarışmasını tıklahangisi o ben kaçırmışım![]()