Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evet yatakene içimde bir his yarın bişe kaznaacaksın kargon yolda diyordu:D ve rexonam geldi kızlar ama avon solionuum gelmedi sizin geldimi :59:

Günaydııııınnnnnnn................

Johnson's baby Fotoğraf Yarışması

• Kampanya sonunda alanında profesyonel jüri tarafından 1 fotoğraf seçilecek ve fotoğrafın sahibi 1 senelik Johnson’s baby bakım seti ve en çok okunan Anne/Bebek dergilerinde kazanan fotoğraf ve açıklaması ile ilan olarak yayınlanacaktır.

• Fotoğrafları oylayanlar arasından her hafta yapılacak çekiliş ile 3 kişiye Johnson's baby Hediye Sepeti verilecektir.

Facebook'ta Johnson's baby Fotoğraf Yarışması | Facebook

olay kremim geldi...acaba kaç yaş için uygun bilen varmı..:26:
Eki Görüntüle 202719

mrb kızlar. bayaadır giremiyorum kk ya. temizlik, sınav, hastalık, gezmeler derken anca fırsat bulabildim. aöf sınavlarım vardı, şehirdışına çıktım, geldim oğlum hastalandı felan bu hafta rahatlayabildim ki kapım çaldı ve elinde koca bir paketle kargo geldi. ne oldupunu anlayamadan bir baktım hagiisden koca bir paket bez gelmiş. şehirdışındayken beni aradılar ve size yanlış numara bez göndermişiz kaç numara gönderelim dediler. ben de numarayı söyledim ve evde olacağım günü belirtince bugün elimde olacak şekilde yollamışlar. bu kadarını tahmin etmiyordum. 8li paket yollarlar demiştim ama çok sevindim koca bir paket bezi görünce. teşekkürler hagiis :)))

Eki Görüntüle 202874

Güle gülee kullannınn hepsii çok güzelll :46: :65:

darısııı başımaaa :66: :64:

burada minişler ödüllü anket var ...http://www.minisler.com/anket/2011/haziran/
$2295.webp

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Kullandığınız COSMED ürünün adı ile birlikte "COSMED'İ HERKESE TAVSİYE EDİYORUM, ÇÜNKÜ ........" cümlesini tamamlayıp facebook@cosmed.com.tr adresine gönderen her 15. kişiye COSMED ANTİ SELÜLİT LOSYON HEDİYE![/move]

http://www..................../COSMED/226134398227#!/pages/COSMED/226134398227
ve Cosmed'in 2000. takipçisi kim olacak? Sayfamızı takip eden 2000. kişiye COSMED Yoğun Vücut Losyonu + Tüy Azaltıcı Vücut Losyonu + Anti Selülit Losyon'dan oluşan yaza hazırlık seti hediye edilecek!

Son düzenleme:
benim glissim 1 haziran

İnci Akyüz
Amine Efe
Aslı Parmaksız
Ayda Şişli
Aylin Gündüz
Ayşe Kahya
bahriye Aksular
Banu Hamamcı
Betül Bulut
Buse Asal
Cansu Göremen
Cemre Aksoy
Dilek Kantaş
Ebru Akın
Ecrin Dönmez
Elif Fındık
Erkan Narlı
Esra Kurşun
Evrim Gökçe
Ferda Çakar
Filiz Gemalmaz
Gökçe Ayan
Gökçe Gençay
Gözde Fazlıoğulları
Gül Peker
Gülgün İşleğen
Güllü Sarıbal
Gülşen Yeşil
Gülsüm Gök
Hülya Gümüş
Mehtap Kurban
Melis Yılmaz
Mine Pay
Miray Özkavanç
Nesrin Keskin
Nigar Üçer
Oya Kahveciler
Özge Erdem
Perihan Altuntaş
Seda Zeytinoğlu
Seden Algür
Şenay Elmacıgil
Şennur Yürükler
Serap Yanıç
Sevilay Seven
Sıla Gürkan
Sündüz Güneş
Tuğba Gayret
Tuğçe Özat
Yelda Sarıkaya

ya bana neden çıkmıyor:(:(:26:

günaydın kızlar
pastel'in süresi doldu diye biliyorum çünkü ana sayfaya yönlendiriyor link
caldion'a katıldım ama soru filan sormadı,sadece form doldurma yeri çıktı,sanırım bi hata var uygulamada

maillerinizi kontrol edin. Money clud'dan mail gelmiş. Çok mühim bişey değil ama işte :52: 1500 ml'lik ayran bedava ya da %75 e varan indirimlerle alıyorsunuz. Ben tıkladım yaptım ama sadece kaydınız başarıyla alındı dedi. Herhangi bir numara falan vermedi. Direk money club cartımızla migrosa gidip alıcak mıyız nası yani anlamadım :26:

Back
X