Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

$100_2573.webp hehhee fm den bebek geldi ama 2 tane koymuşlar biri kız biri erkek ortayada evimdeki bebeği koydum çok şiirin bunlar yaaa

hayırlı kandiller kızlar :61:

bi bana gelmedi fm bebek benim sepetime bi bebek koysalardı da rağzıydım :59:

Babalar hediye beklemez ama babalarımızı sevindirmek için elimizden geleni yaparız. Onun gösterdiği yoldan yürürüz. Onun öğrettiği gibi yüzeriz. Onun tavsiyeleri hep kulağımızda çınlar. Ona layık bir evlat olmak için çabalarız.

19 Haziran 2011 Babalar Günü. Babalarımızı hatırladığımız bu günde onu nasıl sevindirmeyi düşünüyorsunuz? Babanıza nasıl bir hediye almak ya da ona neler söylemek istersiniz?

Yarışmamız 20 Haziran akşamına kadar katılıma açık. Kazanan üyemiz hepsiburada.com'dan 30 TL hediye çekinin sahibi olacak.
Ödül : 30TL değerinde Hepsiburada.com Hediye Çeki

link çıkmadı :26:

kızlarsoruyor a girin bulursunuz ordan heralde :26:

Son düzenleme:
Verildi mi bilmiyorum ama :26:

Mücevher Kutusu

Pınar OK/ RİZE
Şule ARSLAN/ İSTANBUL
Seval ÇİMEN/ SİVAS
Lügen TOYRAN/ MANİSA
İffet BİNGÖR/ İZMİR

Mayıs Ayı Doğru Cevabı: (C)

kızlar telefonuma msj geldi şimdi

milupa bebek besleme seminerleri baslıyor. umranıye real de 4 haziran da saat 14.00-17.00 arası suprızlerimizle sizleri bekliyor olacağız

dijitürk hediyeli yarışmaya katılmıştım.az önce aradılar... 300 tl lik kurulum seti kazanmışım anten vs.şimdi aradılar.pişman oldum katıldığıma kontorumde çok gitmişti.ama ben sözleşmeli 2 yıl olduğunu bilmiyordum.baştan ücretsiz diyorlar sonra bişeyler çıkarıyorlar.:26:kabul etmedim istemiyorum hediyeyi dedim.:19::19:iyiki sordum detayları...

Back
X