Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

duru'dan mail geldımı sana. bi gelmeyen benmiyim ya :ssz:
mail göndermedim diye hediyemi göndermezlerse diye korkuyorum sinir oldum açıklamada yok :19:

cuma gunu maıl gelmıs.ben bugun gordum cvp yazdım. mailde iletişim bilgilerinizi iki iş günü içinde gönderemniz gerekiyo yazıodu..yani mail atmazsan gondermeyebilirler cnmm..duru nun duvarına yaz bence durumunu..

cuma gunu maıl gelmıs.ben bugun gordum cvp yazdım. mailde iletişim bilgilerinizi iki iş günü içinde gönderemniz gerekiyo yazıodu..yani mail atmazsan gondermeyebilirler cnmm..duru nun duvarına yaz bence durumunu..

kaçıncıya yazıyorum hıc cevap vermedıler. sinir ettiler valla . bi açıklama yapar insan :57:

esraaaaaaa güle güle kullan cnmm

duş jellerinin kokusu burnuma burnuma geliyorrrrrr:12:

Kızlar evmanyadan mail gelen var mı aranızda
Bana mail gelmiş,
Merhaba,

Evmanya.com Facebook yarışmasına katılımınız için teşekkür ederiz. Koleksiyon'dan özel üretim Risus Şarap kazandınız. Hediyemizi gönderebilmemiz için iletişim bilgilerinize ihtiyacımız var. Gönderirseniz hediyenizi size ulaştırmak istiyoruz.

İyi günler dileriz, saygılarımızla.

böyle bir şeye nezaman katıldım onu da bilmiyorum ya .. :44:

ben böyle bir kampanyaya katılmıştım canım tebrikler....

kızlar yetişinnnn limangodaki hesaplarımın hepsi silinmiş noolmuş yaaa sizde bi baksanıza sizinkiler ne durumda? beklediğim kargolarımda gözükmüyo..:36::36::36:

nasıl oldu anlamadım ama şimdi tekrar denedim hesaplar gözüktü.. ohhh beee 60-70 tllik sipariş vermiştim çekler hariç..

Listelerde dım yok ne sinir bir durum:47::47:

Kampanyalar yüzünden alzeimer oldum neye katıldığımı bile hatırlaymıyorum artık:27:

[h=6]Kervan
[/h][h=6]Bugün Kervan'dan aldiginiz hediyeye bir not yazacaksiniz elbette:) sevgilinize ya da esinize '10 kelimelik yazacaginiz iletiyi' ilk paylasana 100 liralik hediye ceki:) ama lutfen yazdiklarinizi paylasin:) Kervan Hediye Cekini keyifle harcayin:)[/h]

Günaydınnn kızlarrrr,
sabah sabah mail gelmiş bana,moneycard tıkla kazan yapcakmıs bugün,coca cola sevgililer günü paketi,ilk 250 kişi %100,geriside %75 vs... ben evde olamıcam bari siz faydalanınnnn :14:

kızlarrrr limangodan porselen çerezlik almıştım fakat kargodan kırık çıktı kargocu refarans numarası alın öyle alalım iadeye dedi bende mail attım limango ya iade et butonuna basın refarans numarası çıkar diye mail atmışlar ama iade et butonuna basınca onların bahsettiği gibi refarans numarsı çıkmadı tekrar mail attım cvp bekliyorum. Başına daha önce böyle bir sorun gelen oldumu ve bana yardımcı olabilirmisinizzz:26::26::26:

Bambi kampanyasından aldığım bot bugün elime geçti. Ama hem ürünün kutusunda hem de botun içerisindeki etikette Bambi değil, R'S diye bir marka var. Daha önce Bambi'den ürün alıp da bu logoyu gören oldu mu? Evdeki diğer tüm Bambi ürünlerinde Bambi yazıyor. Acaba ürün orijinal değil mi? Ne dersiniz? Daha önce Trendyol'da böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

kızlarrrr limangodan porselen çerezlik almıştım fakat kargodan kırık çıktı kargocu refarans numarası alın öyle alalım iadeye dedi bende mail attım limango ya iade et butonuna basın refarans numarası çıkar diye mail atmışlar ama iade et butonuna basınca onların bahsettiği gibi refarans numarsı çıkmadı tekrar mail attım cvp bekliyorum. Başına daha önce böyle bir sorun gelen oldumu ve bana yardımcı olabilirmisinizzz:26::26::26:

Sipariş bilgilerine girip bak istersen. Olmazsa twitterdan bi sor tekrar. Bende pek anlamıyorum. :26:

Twitter moneyclubcart biscolata mood veriyor bi bakın. :ssz:
https://twitter.com/#!/MoneyClubKart

Sipariş bilgilerine girip bak istersen. Olmazsa twitterdan bi sor tekrar. Bende pek anlamıyorum. :26:

Twitter moneyclubcart biscolata mood veriyor bi bakın. :ssz:
https://twitter.com/#!/MoneyClubKart

canımmm baktım ama normalde refarans numarası çıkıyormuş ama benimkinde çıkmadı sinir oldum 3 mail attım daha cvp yok bu ciddiyetsizlik anlamadım iade için 8 günüm var ve 2 günüm gitti :47:

canımmm baktım ama normalde refarans numarası çıkıyormuş ama benimkinde çıkmadı sinir oldum 3 mail attım daha cvp yok bu ciddiyetsizlik anlamadım iade için 8 günüm var ve 2 günüm gitti :47:

Dediğim gibi twitterdan dene, daha rahat iletişim sağlayabilirsin :34:

Son düzenleme:
Back
X