Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

426239_10150582237088881_388274533880_9208581_1751509246_n.jpg

Son düzenleme:
bilmem ki kız öyle dedi, :26: ay sinir oldum tekrar ariycam :s

yani sonuçta kimlikle alıyoruz, ben şunları tekrar ariyım.
Canım güle güle kullan hediyelerinii :70:
polo şeysi neydi, onu kaçırmışım ben.

Ara canım yaa şubeden alan arkadaşım var de ben niye alamıyorum de.
Burda yayınlanmıştı canım Polo bi ara form dolduran herkese gönderiyordu bu hediyeleri bende doldurmuştum formu geldi işte.

Nek benim de dün geldi eve gladeim saat 8.30 civ. olay dan krem kazandığımdada adresi bulamışlardı evin. Ben işyerine getirin dediğimde tedarikçi firmayı aramanız lazım dediler ben gelip alim dedim gittim aldım sorun çıkmadı zaten kimlikle alıyorsun.
Bu arada duru duş jellerimde geldi mis mis hepsii özellikle karamela şekerine bittim..
Az önce de polo dan hediye istemiştik ya ordan geldiler bi makyaj çantası birde bozuk para cüzdanı geldi hoş kargo ücreti bize aitti sadece. Fiyatları biri 39.99 diğeri 49.99 du :8:

Nekadar kargo verdin canım?:44:

Ara canım yaa şubeden alan arkadaşım var de ben niye alamıyorum de.
Burda yayınlanmıştı canım Polo bi ara form dolduran herkese gönderiyordu bu hediyeleri bende doldurmuştum formu geldi işte.
aradım "kesinlikle ups olarak şubeden teslimat yapmıyoruz, adres değişikliği gönderen firma yapıyor" diyolar yaa deli oldum.
Cumartesi gönderin o zaman, not düşün bunu yapabilir herhalde ups kargo dedim.
Bakalım cumartesi gelir inş, ay sinir oldum bitane oda spreyi için. :31: ama onlarda kalsın istemiyorum, çöpe atarım daha iyi o kıza gıcık oldumm :31:

aradım "kesinlikle ups olarak şubeden teslimat yapmıyoruz, adres değişikliği gönderen firma yapıyor" diyolar yaa deli oldum.
Bakalım cumartesi gelir inş, ay sinir oldum bitane oda spreyi için. :31: ama onlarda kalsın istemiyorum, çöpe atarım daha iyi o kıza gıcık oldumm :31:

Banada 1 i geldi diğeri için mail gelmiş evde bulamadık diye! Evde değilsem diğerini kime teslim ettiniz bütün gün evdeydim ilgilenin falan yazdım ertesi gün getirdiler. Nedense sevmiyorum o şirketi. Hep karışıklık oluyo onunla gelenlerde.:31:

Banada 1 i geldi diğeri için mail gelmiş evde bulamadık diye! Evde değilsem diğerini kime teslim ettiniz bütün gün evdeydim ilgilenin falan yazdım ertesi gün getirdiler. Nedense sevmiyorum o şirketi. Hep karışıklık oluyo onunla gelenlerde.:31:
aynen canım. Ben de hiç sevmiyorum, bir kez daha problem yaşamıştım. İşlerini hiç iyi yapmıyolar bence :19:

Nek benim de dün geldi eve gladeim saat 8.30 civ. olay dan krem kazandığımdada adresi bulamışlardı evin. Ben işyerine getirin dediğimde tedarikçi firmayı aramanız lazım dediler ben gelip alim dedim gittim aldım sorun çıkmadı zaten kimlikle alıyorsun.
Bu arada duru duş jellerimde geldi mis mis hepsii özellikle karamela şekerine bittim..
Az önce de polo dan hediye istemiştik ya ordan geldiler bi makyaj çantası birde bozuk para cüzdanı geldi hoş kargo ücreti bize aitti sadece. Fiyatları biri 39.99 diğeri 49.99 du :8:

hem makyaj çantası hem cüzdanmı gönderiyolar. kaç para kargo ödedin cnm.?
orjinalmi acaba hediyeler. umarım değiyodur. öyleyse bende başvurcam cnm
.

bilmem ki kız öyle dedi, :26: ay sinir oldum tekrar ariycam :s

yani sonuçta kimlikle alıyoruz, ben şunları tekrar ariyım.
Canım güle güle kullan hediyelerinii :70:
polo şeysi neydi, onu kaçırmışım ben.

sen şaşkınına denk gelmişsin canım ne yazık ki
dün benimkini arkadaşım şubeden teslim aldı
gayet de verdiler yani
saçmalamış ordaki

Slm kızlar bu aralar giremiyorum kulube ben pek yarışmalarada katılamıyorum ama en azından kazandıklarım geliyor yavaş yavaş :))) rufleslarım geldi :))) aras kargo getiriyor :))

Eklentiler

• $IMG_0220[1].webp
    $IMG_0220[1].webp
    65 KB · Görüntüleme: 51
  • $ru.webp
    $ru.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 55
benimki normal

ben o no olmadan çok fazla iade yaptım limangoya

bambiden 4-5tane ayakkabı aldım hiç böyle bi şey yaşamadım.önce mail at sonra duruma göre geri gönder derim

kontescimmm şimdi ben refarans nosu almadan kargo ile geri göndersen aynı ürünün sağlam olanını bana geri gönderiyorlar mı??? senin nasıl oldu?Kargocu refaran olmadan iade alamayız diyor offf yaa sinir oldummmm:47::47::47:

hem makyaj çantası hem cüzdanmı gönderiyolar. kaç para kargo ödedin cnm.?
orjinalmi acaba hediyeler. umarım değiyodur. öyleyse bende başvurcam cnm
.

Orjinal canım 4.50 ödedim ben ürünler etiketleri ile geldiler toplam 90 tl lik ürün gönderdiler yani.. Öyle olmasa bile 4.50 a bi makyaj çantası bile alamazsın düşün :34: Kalitesi güzel fakat makyaj çantası fazla büyük değil ruj rimel falan 3-5 parça sığar ancak

kızlar yetişinnnn limangodaki hesaplarımın hepsi silinmiş noolmuş yaaa sizde bi baksanıza sizinkiler ne durumda? beklediğim kargolarımda gözükmüyo..:36::36::36:

Slm kızlar bu aralar giremiyorum kulube ben pek yarışmalarada katılamıyorum ama en azından kazandıklarım geliyor yavaş yavaş :))) rufleslarım geldi :))) aras kargo getiriyor :))

:52::52:afiyet olsun bende kargo yolu gözlüyorum :24::24:

Kontess mail geldimi bilmiyorum ama bir blog çekilişinden kazandığını gördüm,haberin yoksa diye söyliyim dedim.

$DSCF9627.webp $DSCF9628.webp

Selam kızlar bunlarda benım 180 paket rufflessım hemen uretım tarıhıne ve son kullanma tarıhıne baktım 01/02 uretım kızlar tazecık :)
Herkese bol hedıyelı gunler...

Back
X