Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duru 1 aydır oynanıyor,başta bi kaç kez denedim sıkıldım ,olmadı..
son 3-4 gündür bi oynuyorum bi oynuyorum,siz diyin 10 kez ben diyiiim 15-20 kez..
yumurta kapıya sıkıştı, son günlerde bari tutturayım şu duş jellerinden diyorum![]()
Tebrik ederim canım, burda paylaştım baktım son 10 dk kalmış, ayıp mı oldu son dakika kampanya paylaşmak diye düşünmüş kötü hissetmiştim çnkü ben daha önce katılmışım, neyse ki bir işe yaradı güle güle kullan sürpriz hediyeni![]()
GÜNAYDINLAR ARKADAŞLAR... BEKODAN SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KAZANMIŞIM..SABAH SABAH SEVİNDİRİK OLDUM VALLA... DÜN AKŞAM DA POLO'DAN MAKYAJ ÇANTAMLA PARA CÜZDANIM GELMİŞ...ÇOK HOŞUMA GİTTİ..SÜPER VALLA...![]()
GÜNAYDINLAR ARKADAŞLAR... BEKODAN SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KAZANMIŞIM..SABAH SABAH SEVİNDİRİK OLDUM VALLA... DÜN AKŞAM DA POLO'DAN MAKYAJ ÇANTAMLA PARA CÜZDANIM GELMİŞ...ÇOK HOŞUMA GİTTİ..SÜPER VALLA...![]()
Her ne kadar kupa kazansam da iyi yaptılar yarışmayı..Kutluyorum onları da
![]()
Beko tırt ya bu kadar guzel hedıyeler verdıgını bılseydım butun aılenın hesaplarından yapardım walla ne bılım benüzüldüm yane bi katı meyve sıkacagı ceyıze ıyı olurdu yani .. kısmet.. kazananlara tebrıklerr gule gule kullannın ınsalah.
bekodan katı meyve sıkacağı ve kupa kazandımmm![]()
kızlar ya avondan aile bakım seti gelen varmı aramızda ???