Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ekolye

YARIŞMAMIZIN TALİHLİLERİ
Sorumuza 0,65 ct doğru cevabını veren İlknur AKTAŞ ve Nuray AYTEKİN olmuştur. Çekiliş random.org ile yapılmıştır.
Tebrik ediyor iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz. Yarışmamızı kazananların yarışmada verdikleri mail adresiyle social@ekolye.com mail adresine istedikleri harfi bildirmeleri gerekmektedir.

[h=6]İkiçay
[/h][h=6]Değerli katılımcılarımız www.bizeikicay.com için düzenlenen yarışmamız sona ermiştir.
Katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.
biraz sonra kazananları açıklayacağız.[/h]

teşekkürler kaç gündür kazanamıyordum bugün birde acerdan kupa kazandım şanslı günümdeyim

Allah daha çok versin hepimize:103::103::103::103:

kızlar fikrimühime üye olan var mı aranızda?ben üye olucaktım ama money kartın numarısını fln sordu neden sordu anlamadım..yapan var mı daha önce..teşekkürler

Araştırma yapılacak ürün migrostan alınacağı için(onlar göndermiyolar çek gönderiyolar %100 %50 indirim çekleri:44: ondan koymuşlardır heralde.

[h=6]Ince Topuk
[/h][h=6]‎2012 İlkbahar -Yaz Sezonu Ürünlerimizi Bekleyenlere Müjdemiz Var.... İlk Kez Bu Perşembe Trendyol 'da Olacağız ....[/h]

kızlar fikrimühime üye olan var mı aranızda?ben üye olucaktım ama money kartın numarısını fln sordu neden sordu anlamadım..yapan var mı daha önce..teşekkürler

Araştırma yapılacak ürün migrostan alınacağı için(onlar göndermiyolar çek gönderiyolar %100 %50 indirim çekleri:44: ondan koymuşlardır heralde.[/QUOTE]

aynen bundan dolayı Tansaş'lardada geçerli olduğu için Money numarasını istiyorlar geçmiş sayfalara bakarsan bana bugün gelen hediyeleri okuyabilirsin rosssii

İkiçay
‎1. On-Nil Tat
2. Nuray Uzun Çakmak
Ekstra ödül
1.Melek Korkan
2.Mehtap Onar
Tüm Katılımcılara teşekkür ederiz.
Kazanan Talihlilerimiz www.bizeikicay.com adresinden üye olarak iletişim bilgilerini bırakabilirler.

Allah daha çok versin hepimize:103::103::103::103:

Araştırma yapılacak ürün migrostan alınacağı için(onlar göndermiyolar çek gönderiyolar %100 %50 indirim çekleri:44: ondan koymuşlardır heralde.

aynen bundan dolayı Tansaş'lardada geçerli olduğu için Money numarasını istiyorlar geçmiş sayfalara bakarsan bana bugün gelen hediyeleri okuyabilirsin rosssii[/QUOTE]

teşekkürler cevap verdiğiniz için..hemen geliyor mu anketler ve puan nasıl kazanılıyor sizin ne kadar oldu puanlarınız

aynen bundan dolayı Tansaş'lardada geçerli olduğu için Money numarasını istiyorlar geçmiş sayfalara bakarsan bana bugün gelen hediyeleri okuyabilirsin rosssii

teşekkürler cevap verdiğiniz için..hemen geliyor mu anketler ve puan nasıl kazanılıyor sizin ne kadar oldu puanlarınız[/QUOTE]

Ayda bir yada iki anket yolluyorlar 2-3 ayda birde kampanya oluyor ve ürün yolluyorlar denememiz için.
anketlere katılıp sonrada rapor yazarsan puanın artıyor.Ama anketler genelde 2 puanlık anketler oluyor.Benim şuan 90 puanım var

Son düzenleme:

teşekkürler cevap verdiğiniz için..hemen geliyor mu anketler ve puan nasıl kazanılıyor sizin ne kadar oldu puanlarınız[/QUOTE]

ben üye oldum ama bilgilerimi girmedim cnm uğraşamam diye..:6::6::6:

Beko tırt ya bu kadar guzel hedıyeler verdıgını bılseydım butun aılenın hesaplarından yapardım walla ne bılım ben :( üzüldüm yane bi katı meyve sıkacagı ceyıze ıyı olurdu yani .. kısmet.. kazananlara tebrıklerr gule gule kullannın ınsalah.

ay yaaaaaaaa neden birşey çıkmaz ki anlamıyorum

ihtiyacım olmadığı için mi acaba:D

olsun olsun ama eşim bana kayfe makinesi almış hedaye
:16:

kurutma makinası bekonun olsun hıh:9:

Back
X