kızlar benm bugün limango siparişlerim dağıtıma çıkmış 1 2 saate kadar gelir heralde. ama bnm aklıma bişey takıldı diyelim gelen ürünlerde kırık falan olursa ne yapmam gerekiyo :44:
kapıda kargocunun yanında açınca o hemen alıyo mu geriye yoksa bnm daha sonra o iade numarasıyla mı götrmem gerekiyo :44:bende ondan korkuyorum canm izmire yolluyorum ablamlar alsın diye ben başka şehirdeyim okul nedeni ile onlar da zor ilgilenir :18:
referans no alcan limangodan iade numarası sonra onunla birlikte kargoya götürcen geri yollıcan limangoya
bu arada kapıda kargocu varken paketi açmak lazımkırık varsa tutanak tutması amaçlı:18 ff inşallah kırık olmaz:26: benim 4 tane ayrı kargom var yolladığım ablamları hepsi de cam:18:
benim de dün geldi siparişim porselen 6 lı reçellik sipariş etmiştim. gayet korunaklı bir kutuda geldi.umarım sağlam gelir sizinki de
kızlar benm bugün limango siparişlerim dağıtıma çıkmış 1 2 saate kadar gelir heralde. ama bnm aklıma bişey takıldı diyelim gelen ürünlerde kırık falan olursa ne yapmam gerekiyo :44:
kargo gorevlısını beklet ve onun onunde ac paketı kırık cıkarsa tutanak tutsun teslım alma yanı .. limango saglam paketliyor kırık olucagını sanmıyorum gule gule kullan canım aldıklarını..
benim de dün geldi siparişim porselen 6 lı reçellik sipariş etmiştim. gayet korunaklı bir kutuda geldi.umarım sağlam gelir sizinki de
kapıda kargocunun yanında açınca o hemen alıyo mu geriye yoksa bnm daha sonra o iade numarasıyla mı götrmem gerekiyo :44:
hepimiz reçellik almışızbenmde reçellikkinşş sağlam gelirrr ilk defa alışveriş yaptığım içinn bi tuhaf hissediyorum kendimi sorun olursa nolcak diye korkuyorumm açıkçası:26::26:
kargo gorevlısını beklet ve onun onunde ac paketı kırık cıkarsa tutanak tutsun teslım alma yanı .. limango saglam paketliyor kırık olucagını sanmıyorum gule gule kullan canım aldıklarını..
kızlar bu arada polo dan gelen makyaj cantası sıyah , bozuk para cantası kahve geldı benım..
arkadaşlar size birşey sormak istiyorum
şimdi biz bu yarışmalara falan giriyoruz ya bunlar bizim internet kotamızdan çok mu gidiyor acaba.
bizim ttnet paketimiz aylık 35 tl miydi ne tamda bilmiyorum eşim ilgileniyor da.
2 aydır 80 tl geliyomuş eşimde arayıp bana soruyo birşeymi indirdin internetten diye.yoksa biri şifremizi mi kırdı diyo.
bende acaba bu girdiğimiz yarışmalrdan olabilirmi dedim.
size ne kadar geliyor fatura...
bende 2 takım reçellik almıştım bide teneke kutu
almıyolar sanırım referans istiyolarmış bazıları alır belki :26::26:
hepimiz reçellik almışız
inşallah kırık olmaz yaa:26:
biz bitrmişiz reçelliklleriama çok hoş duruyodu inşş elime geçnce de severimm
Duru Shine reklam filmini izlediniz mi?
Bugün saat 14.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.
Duru Banyo Keyfi | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?