Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar benm bugün limango siparişlerim dağıtıma çıkmış 1 2 saate kadar gelir heralde. ama bnm aklıma bişey takıldı diyelim gelen ürünlerde kırık falan olursa ne yapmam gerekiyo :44:

benim de dün geldi siparişim porselen 6 lı reçellik sipariş etmiştim. gayet korunaklı bir kutuda geldi.umarım sağlam gelir sizinki de

bende ondan korkuyorum canm izmire yolluyorum ablamlar alsın diye ben başka şehirdeyim okul nedeni ile onlar da zor ilgilenir :18:

referans no alcan limangodan iade numarası sonra onunla birlikte kargoya götürcen geri yollıcan limangoya

bu arada kapıda kargocu varken paketi açmak lazım:25: kırık varsa tutanak tutması amaçlı:18:off inşallah kırık olmaz:26: benim 4 tane ayrı kargom var yolladığım ablamları hepsi de cam:18:
kapıda kargocunun yanında açınca o hemen alıyo mu geriye yoksa bnm daha sonra o iade numarasıyla mı götrmem gerekiyo :44:

benim de dün geldi siparişim porselen 6 lı reçellik sipariş etmiştim. gayet korunaklı bir kutuda geldi.umarım sağlam gelir sizinki de

benmde reçellikk:9::9::9: inşş sağlam gelirrr:31: ilk defa alışveriş yaptığım içinn bi tuhaf hissediyorum kendimi sorun olursa nolcak diye korkuyorumm açıkçası:26::26:

kızlar benm bugün limango siparişlerim dağıtıma çıkmış 1 2 saate kadar gelir heralde. ama bnm aklıma bişey takıldı diyelim gelen ürünlerde kırık falan olursa ne yapmam gerekiyo :44:

kargo gorevlısını beklet ve onun onunde ac paketı kırık cıkarsa tutanak tutsun teslım alma yanı .. limango saglam paketliyor kırık olucagını sanmıyorum gule gule kullan canım aldıklarını..

kızlar bu arada polo dan gelen makyaj cantası sıyah , bozuk para cantası kahve geldı benım..

bende 2 takım reçellik almıştım bide teneke kutu

kapıda kargocunun yanında açınca o hemen alıyo mu geriye yoksa bnm daha sonra o iade numarasıyla mı götrmem gerekiyo :44:

almıyolar sanırım referans istiyolarmış bazıları alır belki :26::26:

benmde reçellikk:9::9::9: inşş sağlam gelirrr:31: ilk defa alışveriş yaptığım içinn bi tuhaf hissediyorum kendimi sorun olursa nolcak diye korkuyorumm açıkçası:26::26:
hepimiz reçellik almışız:1:

kargo gorevlısını beklet ve onun onunde ac paketı kırık cıkarsa tutanak tutsun teslım alma yanı .. limango saglam paketliyor kırık olucagını sanmıyorum gule gule kullan canım aldıklarını..

kızlar bu arada polo dan gelen makyaj cantası sıyah , bozuk para cantası kahve geldı benım..

inşallah kırık olmaz yaa:26:

Maggi Türkiye
Bugünün sorusu saat 14:30 da yayında olacak.. Takip etmeyi unutmayın!!!

Sevgili Lezzet Meraklıları,
Bu kış hem eğleneceğimiz hem de eğlenirken yeni bilgiler öğreneceğimiz yarışmamız ile sofralarımızın değişmez başlangıcı çorbalarınız MAGGI® 'den olsun ister misiniz?

Yarışmamız boyunca her hafta, Pazartesi ve Perşembe Günleri sorulacak soruyu doğru yanıtlayan ilk 50 kişi MAGGI® Yöresel Çorbalarını kazanma şansı yakalayacaktır.
https://www.facebook.com/MaggiTurkiye?sk=app_215957691829149

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum
şimdi biz bu yarışmalara falan giriyoruz ya bunlar bizim internet kotamızdan çok mu gidiyor acaba.
bizim ttnet paketimiz aylık 35 tl miydi ne tamda bilmiyorum eşim ilgileniyor da.
2 aydır 80 tl geliyomuş eşimde arayıp bana soruyo birşeymi indirdin internetten diye.yoksa biri şifremizi mi kırdı diyo.
bende acaba bu girdiğimiz yarışmalrdan olabilirmi dedim.
size ne kadar geliyor fatura...

banada 20 tl. fazla gelmiş.:23:
3 kuruşluk şey kazanıcaz diye hem zamanımızdan ,hemde kotamızdan gidiyor anlaşılan:37:

bende 2 takım reçellik almıştım bide teneke kutu

almıyolar sanırım referans istiyolarmış bazıları alır belki :26::26:

hepimiz reçellik almışız:1:

inşallah kırık olmaz yaa:26:

biz bitrmişiz reçelliklleri :9::9::9::9: ama çok hoş duruyodu inşş elime geçnce de severimm:1::1::1:

kızlar merhaba dün anneboyutundan gelen şekerliğimin resmini yüklemek istiyorum ama nerden yükleniyor bulamadım yardımcı olrmusunuz.

paylaşıldımı bilmiyorum ama sonuçlr:

"Gülaylar Pırlanta Kalp Kolye Hediye Ediyor" kampanyamız sona ermiş olup, göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz.

5 talihlimiz aşağıda belirtilmiştir.

Teşekkür ederiz.
...
1: Arzu AKDAĞ
2: Ezgi Bilge METİN
3: Tuncay TANRIKOLĞLU
4: Sevgi ERKUT
5: Elif-Onur AĞAVER

Canım normal yorum yazılan yere gel orda üstte gülen surat ifadesinin hemen altında insert image yazıyor resim şeklinde zaten video işaretinin yanında hemen tıkla. ordan dosyaları seç yükle de olur.

426239_10150582237088881_388274533880_9208581_1751509246_n.jpg

Dead Space 2 yarışmamız sona ermiştir. Yarışmamıza katılıp, sayfamızı renklendiren tüm takipçilerimize çok teşekkür ederiz. Bir sonraki yarışmamız için bizi takip etmeye devam ediniz.

Kazanan takipçilerimiz;
Ali Murat KAPLAN
Emel TİFTİK

hemenevinde
Merhaba, Ürün Kazanıp Henüz Teslim Adresini Bildirmeyen Takipçilerimizin Listesidir.
Lütfen Kontrol Ediniz, 28.02.2012 Tarihi İtibariyle Teslim Alınmamış Ürünler Diğer Takipçilerimize Çekilişle Hediye Edilecektir.

Ayşegül MUŞTU
Esma ÇAKAR HANÇER
Fatma KAYA DÖNMEZ
Nuran MEREKİLA
Nerçin ÇAKICI KARAOĞLU
Menekşe ÖZDEMİR
Özlem DEMİR
Sena DEMİRAL
Emine ŞEN
Melahat KARADAYİ
Mine EKER
Güher GÜMÜŞSOY
Ayşe ODABAŞI
Sevtap ATAY NARİN
Fatma BAŞ

kızlarrrrrrrrr aavon care family bekleyenler benim bugün geldi
kargoyu sorarsanız bilmiyorum eşim evdeydi o aldı benduymadım kapıyı bile çok sevindim sabah sabah

Duru Shine reklam filmini izlediniz mi?
Bugün saat 14.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.

Duru Banyo Keyfi | Facebook

Duru Shine reklam filmini izlediniz mi?
Bugün saat 14.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.

Duru Banyo Keyfi | Facebook

oyun yarışmsı da bitti bu arada :43::43:

Back
X