Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bir şey sormak istiyorum , napolyondan trendyol a hediye çeki aktardım (bu arada daha önce trendyoldan hiç alışveriş yapmadım ) 2 adet 5000 nap karşılığı 10 tL lik çekler çarşambadan sonra aktif olucak yazdılar mesaj ile ama bugün trendyolda hesabım kısmında çeklerime baktım hala bir şey gözükmüyor bçyle bir şey yapan varmı, napolyon a da mesaj attım ama , belki aranızda kullanan vardır diye sormak istedim

bir şey sormak istiyorum , napolyondan trendyol a hediye çeki aktardım (bu arada daha önce trendyoldan hiç alışveriş yapmadım ) 2 adet 5000 nap karşılığı 10 tL lik çekler çarşambadan sonra aktif olucak yazdılar mesaj ile ama bugün trendyolda hesabım kısmında çeklerime baktım hala bir şey gözükmüyor bçyle bir şey yapan varmı, napolyon a da mesaj attım ama , belki aranızda kullanan vardır diye sormak istedim
ne zaman aktarılır bilmiyorum ama napolyon dan alınan çekler 1oo tl ve üzeri alışverişler için kullanılabiliyor:19::19::19::19:

Dermoda talihlisi ;

08-15 ŞUBAT 2012 tarihleri arasında beğen, paylaş yorum yap çekilişimizin kazanan talihlisi;

Rezzan Akdoğan - ISTANBUL
Tebrik ediyoruz bizden 1 Adet VICHY 3in1 One Step Cleanser hediye kazandınız!

duru Banyo Keyfi
Duru Shine reklam filmini izlediniz mi?
Bugün saat 14.00'da soracağımız soruyu doğru yanıtlayan kişiler arasından gün sonunda yapacağımız çekiliş ile 5 kişiye Duru Gourmet Duş Jeli hediye seti veriyoruz. Yarışma sorusu bu gece 00.00' a kadar devam edecektir.
Duru Shine Duş Jelleri | Facebook

soruyu bekliyoruz hala yok sanırım dalga geçiyorlar:)

kızlar abimin yapı kredi hesabı var yeni geldi türkiyeden acaba siteye üye olsak şifrede nişanlımın teli versem ona gelse öle 20 tl hediye çeki kazanabilirmiyim trendyoldan acaba nasıl olucak bilemedim:26:

bu sabah eti cin im geldi, zip dağıtımdan..
adam neymiş bunlar merak ettim dedi,:1: bende açtım gösterdim, eti cin dediiim...:52:

kızlar abimin yapı kredi hesabı var yeni geldi türkiyeden acaba siteye üye olsak şifrede nişanlımın teli versem ona gelse öle 20 tl hediye çeki kazanabilirmiyim trendyoldan acaba nasıl olucak bilemedim:26:

çeki kazanmak için yapıkredi bireysel bankacılığı int. üzerinden kullanman lazım ama tüm bilgiler güncel olacak yani sisteme tanıtmışsa abin olur yoksa şubeye gitmek lazımmış int. bankacılığna girince hediye paketi logolu size özel diye bi yer var oraya tıklayınca kod vereckmiş ama şu an çiçekci kodu var daha güncellenmemiş bana da 444 deki kadın yardımcı oldu eğer ki kodu aldın diyelim trendyolda alışveriş yapıyorsun ödeme asamasına gelince orada bi sekme var sağ tarafta oraya tıklayıp kodu yapıkredi int. yaan yere tıklayıp giriyorsun oluyor bitiyor işte :52:

daybuday daki alışverişimi göremiyorum hesabımdan gören var mı:26: dün mail attıllar sadece alışverişimle ilgili

Back
X