Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zaman aktarılır bilmiyorum ama napolyon dan alınan çekler 1oo tl ve üzeri alışverişler için kullanılabiliyorbir şey sormak istiyorum , napolyondan trendyol a hediye çeki aktardım (bu arada daha önce trendyoldan hiç alışveriş yapmadım ) 2 adet 5000 nap karşılığı 10 tL lik çekler çarşambadan sonra aktif olucak yazdılar mesaj ile ama bugün trendyolda hesabım kısmında çeklerime baktım hala bir şey gözükmüyor bçyle bir şey yapan varmı, napolyon a da mesaj attım ama , belki aranızda kullanan vardır diye sormak istedim
ne zaman aktarılır bilmiyorum ama napolyon dan alınan çekler 1oo tl ve üzeri alışverişler için kullanılabiliyor![]()
bu sabah eti cin im geldi, zip dağıtımdan..
adam neymiş bunlar merak ettim dedi,bende açtım gösterdim, eti cin dediiim...
![]()
Duru Banyo Keyfi, "Duru Shine reklam filminde hangi duş jeli ön plandadır?" diye sordu
CEVAP YAKUT,
kızlar abimin yapı kredi hesabı var yeni geldi türkiyeden acaba siteye üye olsak şifrede nişanlımın teli versem ona gelse öle 20 tl hediye çeki kazanabilirmiyim trendyoldan acaba nasıl olucak bilemedim:26:
Duru Banyo Keyfi, "Duru Shine reklam filminde hangi duş jeli ön plandadır?" diye sordu
CEVAP YAKUT,
bende soruyu bekliyordum soru nerde ben hala göremedim de
sayfaya gir istersen anket şeklinde yapıyor ya onlar ,ondan dikkatini çekmemiş olabilir