Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

herkese günaydın arkadaşlar bugün duru açıklanacak onu bekliyorum dün son gündü çok fena grip olmuşum yatıyorum ona rağmen hasta halimle oynadım umarım kazanırım:2::2::2:

geçmiş olsun :71:
bende geçen hafta durudan eşim adına duş jeli kazandım bu hafta bornoz istiyom bakalım :26: ee kız geliyo çeyiz lazım elin oğlu sonra laf eder hani bu kızın çeyizi diye :1:şimdiden başladım ben :1:
dünde bissürü mama geldi 2 aylık bezi ve 4 aydan sonraki 2 aylık maması tamam :27:
bi tek evlenene kadar giyeceği kıyafetler kaldı :27: Dur bakalım doğana kadar onuda hallederim heralde Allah kerim :1:

bende geçen hafta durudan eşim adına duş jeli kazandım bu hafta bornoz istiyom bakalım :26: ee kız geliyo çeyiz lazım elin oğlu sonra laf eder hani bu kızın çeyizi diye :1:şimdiden başladım ben :1:
dünde bissürü mama geldi 2 aylık bezi ve 4 aydan sonraki 2 aylık maması tamam :27:
bi tek evlenene kadar giyeceği kıyafetler kaldı :27: Dur bakalım doğana kadar onuda hallederim heralde Allah kerim :1:

teşekkür ederim arkadaşlar. maşallah senin kız baya kısmetliymiş benim oğlum olursa senin kıza şimdiden talibim şekerim beşik kertmesi yapalım olurmu???:emir_bebek:

nasıl katılıyosunuz bacım yarısmaya

teşekkür ederim arkadaşlar. maşallah senin kız baya kısmetliymiş benim oğlum olursa senin kıza şimdiden talibim şekerim beşik kertmesi yapalım olurmu???:emir_bebek:

İnternet kertmesi yada sanal kertmesi oldu bu :1: verdim gitti al hayrını gör :49:

herkeslere günaydınlar.cumanız hayırlı ve bereketli olsun.
bende duruyu bekliyorum.evvelkihafta duş jeli seti kazanmıştımoğlumun sayesinde.bu hafta inat etti babamın hesabından oynucam sevgili anneme bornoz kazanıcam die oynadı durdu:9::9:bakalım sonuç ne olucak merakla bende bekliyorum..

herkeslere günaydınlar.cumanız hayırlı ve bereketli olsun.
bende duruyu bekliyorum.evvelkihafta duş jeli seti kazanmıştımoğlumun sayesinde.bu hafta inat etti babamın hesabından oynucam sevgili anneme bornoz kazanıcam die oynadı durdu:9::9:bakalım sonuç ne olucak merakla bende bekliyorum..

günaydın canm bende yeni merak saldım bu kampanya işlerine
iki haftadır tek bişey kazanamadım ama son iki günde deli gibi duru oynadım eğer yine olmazsa daha da katılmam herhalde merakla bekliorum bugun açıklancaktı sanırım

nasıl katılıyosunuz bacım yarısmaya

duş jeli yada bornoz kazanmak için durunun oyunu bitti ama mamaları yada bezleri soruyorsan ülker hero baby nin sitesine üye oluyorsun en altta numune istiyorum butonu var ona tıkla sonra 20 gün sonra geliyor.
Ben içinde molfix ve baby star ın internetten sitelerinden numune istiyorum.1 tane iki tane yolluyorlar ama ablama annemlere bana 3 adrese istediğimden bayağı bez birikti :1:

Gigabyte Türkiye

‎"SEN DE PAYLAŞ SEN DE KAZAN" YARIŞMASINDA TOSHIBA 4 GB USB BELLEK KAZANANLARIN LİSTESİNİ AÇIKLIYORUZ!
*Kazanan kişilerden haber@gigabyte.com.tr adresine ad-soyad ve açık adreslerini göndermelerini rica ederiz.

Ahmet Dallı
Alper Abidin Yeğin
Banu Özen
Cüneyt Sibel Yılmaz
Filiz Yumer Eke
Firuzan Akbaş
Mehmet Çavuş
Mehmet Şah Ekin
Rukiye Karadere Arslan
Serap Sarı

KAZANANLARI TEBRİK EDİYORUZ. HEDİYELERİ GELECEK HAFTA GÖNDERİLMEYE BAŞLANACAKTIR.

Dadlugaci babana face mi açtın gızz :1: Anan bişi demesin hele :4: :27:

Back
X