Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onay anlamında canım onaylanması için..
canım mail adresine gir gelen maile tıkla kot verecek onu daybuydaya gir yükle
kızlar trendyol cuma yarışmasını biraz açıklar mısınız? sayfaya gittim fakat bulamadım naapılıyooo
aoktar maç biletini nasıl kazandın yaa :S
cokmu durgun bugunlerde bana mı öle gelıor ?![]()
tşk canımo yarışma bitmiştir artık her cuma saat 10 civarı butiklerden ürünlerin kodlarını veya mağaza isimlerini soruyolar en hızlı cevP verenler kazanıyor. Kızlar bu day buy day de kargo ücreti ne kadar acaba iki anket kodunu birleştirebilir miyiz aktarma vs oluyor mu
burcu 8888888 burdamısınnnnnn???
Fikirsensin
[h=6]Herkese merhaba, yeni projemiz İstanbul'da yaşayan 15-24 yaş arası bayanlarla!
Uluslararası bir kişisel bakım firması adına yapılan bu projede katılımcılarımızla buluşarak yaklaşık 1 saat süren sohbetler yapıyoruz. Size teşekkür etmek için de kendi seçtiğiniz 50 TL değerindeki bir ürünü alıyoruz. Detaylar va aday olmak için iletisim@fikirsensin.com'a mail atabilir ya da üye değilseniz www.fikirsensin.com'a üye olabilirsiniz. Herkese iyi şanslar![/h]
burdayım canım nooldu?
Arkadaslar ızmırde olupta arçelık robotu gelmeyen varmı he brde etıcın bırde benımo :))) yoksa tek benmıyım gelmeyen merak ettım