Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 139"]
[/TD]
[TD="width: 18"]
[/TD]
[TD]Yarışmada 1. olmak için aile ve çocuk konulu 10 soruyu en hızlı şekilde yanıtlamanız gerekmektedir. Yarışmanın 1.'sine WHC730 Buhar Makinesi hediye edilecektir. Tıkla ve hemen katıl !

[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[TD]http://www.facebook.com/Cekirdekaileclub?sk=app_137541772984354[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]07.02.2012 [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[TD]07.03.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

nasıl çözersem çözeyim 9 doğru 1 yanlış diyo anlamadım gitti:44::44::44:

Crackle Glaze 'Nail Art' (Tırnak Sanatı) Yarışması! China Glaze ile tırnak sanatı ( ne dilersen ) yap, en fazla beğeniyi topla ve bir adet Crackle Glaze+dilediğin taban rengini kazan!
Yarışma Şartları
1. Tüm fotoğraflar orijinal olmak zorundadır!
2. Fotoğraflar'da China Glaze'e ait birşeyler olmalı ve Nail Art ( Tırnak sanatı ) kategorisine uygun çalışmalar olmalı.
3. Resimler 18-26 Şubat arası toplanacak, 27 Şubatta aynı anda tek albümden yayınlanacak.
4. Fotoğrafları pazarlama@tanacan.com adresine yollayabilirsiniz.
5. Yarışma 27 Şubat - 2 Mart Cuma saat 16.00 a kadar sürecek.
6. China Glaze Tanacan hesabında oluşturalacak albümdeki en çok beğeniyi toplayan yarışmacı dilediği bir adet Crackle Glaze+taban renge sahip olacak.
7. Yarışmayı kazanan hesap hemen sonraki benzeri etkinliğe katılamayacak. Bir sonrakine yine dilerse katılabilir.

China Glaze Tanacan | Facebook

kızlar beni acıbadem hastanesinden aradılar iş teklif ettiler hani hemşireyim bilirim yarışması vardı ya orada n almışlar bilgilerimi bu arada gerçekten sağlıkçıyım ben... teşekkür ettim devlette 657 li çalıştığımı söyledim..

durudan geçen hafta eşim adına bu haftada kendi adıma kazandım
dadlugacim tebrikler

Airlikfeer bayıldımm ayakkaplarına, güle güle giy canım

Siremims, senin hediyelerin de süper

Kızlaar duru listesini kopyalarmısınız, ben bakamıyorum işyerinden

R.O.C.S.'tan Sürpriz hediye kazanan yarışmacımız belli oldu! Hatçe Kelek'i tebrik ederiz. Hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir. Yeni haftada yeni yarışma heyecanı devam edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…