Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Dilruba TAKI
[/h][h=6]Değerli takipçilerimiz www.dilrubataki.com internet sitemize üye olan ilk 100 kişi içerisinden 5 kişi sadece kargo bedelini ödeyerek hediye ürün kazanıyor. İlk talihli üyemiz şimdi açıklanacak...[/h]

tebrikler

çok saol canmmmm

tebrikler canm bana 1 ayda geldi kargo özürlüyüm resmen
15 günde geliyor yazmışlardı sayfada

tebrikler canm

çok teşekkür ederim tatlımm

Sağol cnm bende seni tebrik ederim.

dimi burası promosyon sayfası kazen de yapsın bişeyler... çok hoşsun valla kampanya üretmişsin bizim için...

Evet kazen duy sesimizi

1-3 kişiye ödül verilen blog çekilişlerinde kazanabiliyorken nasıl oluyor da çok kazananlılarda ismim olmuyor şaşıyorum yine de maşallah diyeyim şansım küsmesin

Önemli olan 3/5 kişiye verilen ödülleri kazanmak cnm

ya şeytanın bacağını kıdım sonunda veetten kazanmışııııııııııııııııııııııııııııııım

Tebriklerrr

veet bi daki sefere 5000 kişiye verse bari belki kazanırım...

Al benden de o kadar

cnm mail atmadılarmı

mail gelicek yazmışlar duru sayfasındada mail gelmemiş bana henüz de ondan sordum

attılar canm hemen gelmişti mail bana

bayıldımmmmmmmmmmmmmm gule gule gıy canım

çok teşekkür ederim canmm

ya şeytanın bacağını kıdım sonunda veetten kazanmışııııııııııııııııııııııııııııııım

tebrikler

veet bi daki sefere 5000 kişiye verse bari belki kazanırım...

bende aynı düşünüyorum

Sağol cnm bende seni tebrik ederim.

çok saol canm

kizlar yaa trendyolun cuma yarsmasina katilmak icin erkenden uyandim gecikirim die 2.yle 4.yu ters yazmisim bi arkadas uyardi ama ben tam inceleyememisim bide butun ailenin hesabindan attim dogru yapsaydim kesin kazanirdim tuhh haftaya artik

[h=6]yemek tarifleri
[/h][h=6]KAZANANLAR

Mixer: Zeynep efe
Tost makinası: kerman ataş
Backlink:
Berna berrin baçkır
Şeyma ölmez
seher sezgin

YEDEKLER
Mixer: Meral Durak
Tost makinası: şeyma ölmez
Backlink: Arife kanar

NOT: Kazanan arkadaşlar En geç 20.02.2012 tarihine kadar miktattt@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçsinler. belirtilen süre içerisinde bize ulaşmazlarsa, hediyeleri otomatik yedeğe geçer.
Kazanamayan arkadaşlarımız lütfen üzülmesinler çekilişlerimiz devam edecektir.
ÇEKİLİŞİN VİDEOSUNU SİTEMİZDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ. TAM EKRAN İZLEYİN LÜTFEN.
[/h]

Bebeğinizin "Bebek" dergisi okurken çekilmiş fotoğrafını fotograf@bebek.com adresine gönderin. Jüri tarafından en çok beğenilen 3 fotoğraf sahibine ebebek'ten 50 TL değerinde hediye çeki verilecektir. Gönderilen tüm fotoğraflar Bebek dergisinin "Mutlu Anlar" sayfasında yayınlanacaktır. Bunun için tek yapmanız gereken facebook.com/bebek.com sayfasını beğenmek!

Fotoğrafları 24 Şubat 2012 tarihine kadar gönderebilirsiniz. Bebeklerinizin fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz.

detol kazananları
Aslı Akkurt
Dettol Hijyen Seti
Sevim Topal
Dettol Hijyen Seti
Senem Yılmaz
Dettol Hijyen Seti
Zeliha Balık
Dettol Hijyen Seti
Ülkü Ağdaş
Dettol Hijyen Seti
Nurses Dönmez
Philips SalonCurl Essential Bukle Maşası
Hazal Doğan
Arzu Ercanlar

bir türlü detol ve vett den kazanamadım kazananları tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…