Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Yemek Şöleni
[/h][h=6]‎:) Bu gece 24.00'te yarışmamız sona erecek, katılan herkese çok teşekkür ederiz. Sonuçları çarşamba günü açıklayacağız.[/h]

benim o ya kayıt olurken mail adresi vermedik diye hatırlıyorum acaba yanılıyor muyum? :26:

[h=6]PoloSepeti.com
[/h][h=6]İyi akşamlar, burada hediyesini almamış ya da herhangi bir sorunla eline hala ulaşamamış üyelerimiz var.Hediye kazanan üyelerimizin Tam adını ve ne kazandığını tekrar yazarlarsa oluşan sıkıntıyı gidermeye çalışacağız. California State Park Polo Club[/h]

2gün içerisinde yanıtlayın yazıyordu bnm mailimde ama hala ne gelen var ne giden ilk defa bihediye kazanmıştım tüüü
gunaydın kızlar.
sabah sabah sallandık.bi uğultu anlatamam.kulağımdan gıtmıyo o ses.izmir torbalı salladı bizi

Bravo - Duvar | Facebook
geçmiş olsun tüm izmirlilere bravo ya katılmaya gerek yokmuş ben boluda okuyorum ztn

ülker ducros un kazananları

"Kekiğin botanik bilimindeki adı “origanum” ne anlama gelir?" sorusuna "Dağların neşesi" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Ahmet Karapıçak
2- Aslı Erdem
3- Ayşen Nar
4- Ayten Çetin
5- Banu Duman
6- Dilek Önder
7- Esra Nişancı
8- Filiz Daş
9- Hacer Nazlı
10- Melis Karavul
11- Nurdan Yardımcı
12- Nursel Ölgün
13- Özge Erdem
14- Pelin Demiral
15- Pınar Bilgi
16- Serap Akyüz
17- Songül Doğan
18- Şükrü İnanoğlu
19- Şeyma Duvarcı
20- Zeynep Yılmaz

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

Durudan bende 2 hafta önce kazandım ama hala aranmadım. Sizi aradılar mı?:26:

Hediyeleri gelenler güle güle kullansın. Darısı bekleyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…