- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
teşekkür ederim kızlarinş sizinkiler de en kısa zamanda gelir, afiyet olurr
ama bişi sorucam bu paketlerdeki 30/12/2012 tarihi üretim tarihi olsa gerek dimmi, son kullanma tarihi değildir inş, gerçi eşim yedi 1 paketini bayat gelmedi bana diyor
goggle'a money club yaz, ilk çıkan siteye gir, değişip duran ilanlardan ilkine gel bak ne göreceksin
ben bu tv kampanyalarını bılmıyorum bırı banada anlatsız fransız kaldımmmm ?
Arkadaşlar vala bravo sistemi çözmüşsünüz Türk kadını zekası işte yeterki işin ucunda alışveriş olsun.
Ama ben anlamadım yani limangoya başka bi hesapla üye olucam ,davet göndericem o hesabıma ee sonuç olarak 20 ytl hediye gelmesi için o hesaptan yine alışveriş yapmam gerekiyor.Doğru mu anladım acaba????*****
teşekkür ederim kızlarinş sizinkiler de en kısa zamanda gelir, afiyet olurr
ama bişi sorucam bu paketlerdeki 30/12/2012 tarihi üretim tarihi olsa gerek dimmi, son kullanma tarihi değildir inş, gerçi eşim yedi 1 paketini bayat gelmedi bana diyor
12. ci ay diyor tatlım. daha 10 ay var. 2.ci aydayız.Kafan karışmış sanırm.
Arkadaşlar vala bravo sistemi çözmüşsünüz Türk kadını zekası işte yeterki işin ucunda alışveriş olsun.
Ama ben anlamadım yani limangoya başka bi hesapla üye olucam ,davet göndericem o hesabıma ee sonuç olarak 20 ytl hediye gelmesi için o hesaptan yine alışveriş yapmam gerekiyor.Doğru mu anladım acaba????*****
ben durudan iki kez kazandım ikisinde de yarım saate kalmadan mailler geldi ama ürünler henüz gelmedi. yalnız mail geldiyse 2 gün içinde cevplanmazsa hakkın yanmış oluyor iyice bak mail gelmediyse şu adresle iletişime geç
duru@zadaca.com.tr
ben şimdi limangoda 20 tl lik çeki kullanıp alışveriş yaptım. peşinden bana 7 tl çek verdi ve kargo bedava dedi
kızlar limangoda çekleriniz varsa Zoya da güzel elbiseler var ,bakın derim..
ben geçen dün aldım giydim bile, siyah.. omuzları kabarık,kolları fermuarlı filan ..
26,90 tl fiyatı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?