Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tekin Acar Cosmetics
Merhaba :)
13–19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Jean Paul Gaultier Kokorico tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)

“Jean Paul Gaultier ’in yeni parfümüKokorico isminde neden esinlenilmiştir?” sorusuna “Fransa’ da erkekliğin sembolü horozdan esinlenilmiştir.” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Jean Paul Gaultier Kokorico parfüm kazanan üyelerimiz;

Erhan Tiktaş
Fatma Kırbız
Gökay Meriç
Kerem Erkut
Mine Atalay
Ömer Taşdemir
Suat Kavgacı
Tuğçe Bektaş
Ümran Yelkovan
Veli Aladağlı olmuştur.

* Jean Paul Gaultier Kokorico tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve Jean Paul Gaultier Kokorico parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz... —

inanmıyorum 2,müjdem de senden geldi yine diğer kardeşim kazanmış

14 şubatta yaptığım daybuday siparişim kargolanmış

19 şubatta yaptığım limano siparişim kampanya sona erdi de

9 şubatta yaptığım limango siparişim depo aşamasında

15 şubatta yaptığım limango siparişim kampanya sona erdi de

13 şubatta yaptığım limango siparişim depo aşamasında:26:

bu siparişleri neden bu kadar bekliyoruz sözde 1 hafta sonra dağıtıma çıkcaktı

sağlam gelsinler canım en önemlisi bu limangodan aldığım yumuşatıcılarımı yurtiçi kargo döke saça getirdi iade etmek zorunda kaldım sonuç hesabıma yüklenen 4 tl oldu o geriz.... kargocuların yüzünden halbuki o meşhur pazar akşamı almıştım onları bi daha nerede bulunur öyele ballı kampanya

Özellikle Limango bu konuda cok sinir bozucu! Çok fazla bekletiyolar insanı. Tamam kampanya bitimini anlıyoruz ama kampanya bittiği gibi ertesi gün kargolatmaları gerekiyor. Nerdeyse 2 hafta bekliyoruz siparişi verdiğimiz günden itibaren

Son düzenleme:

sabahtan beri moneyi bekliyorum. akşam oldu vallaha daha pazara gideceğim.
sıkıldım vallaha beklemekten.hadi artık yaaa

selam topik ahalisi..

kazananları tebrik ederim:13:
pizza hut tan cola kazandım sadece
yanına da bi pizza olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…