Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar money telaşı bittiğine göre anamın adına kazandığım doğadan çayları vee daybuyday den aldıklarımı ekleyebilrim :)) buyrun

Eklentiler

• $dgfgdg.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $fggfgfbghnjm.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $fghhf.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 26
canım özelden mesaj attım

canım attım bak lımangona gule gulee harcaaaaaaa :)
baska ısteyen varsa bı tane daha lımango kargo bedava cekım var . hatta sımdı sweetng alısverısını yaptıktan sonra onada bı tane bedava kargo cekı gelıcek.. herkes bırbırıne atarsa herkes kullanabılırr...

Son düzenleme:
kızlar money telaşı bittiğine göre anamın adına kazandığım doğadan çayları vee daybuyday den aldıklarımı ekleyebilrim :)) buyrun

bende de fazla olarak gördüğüm 2 tane limango doğum günü çekim vardı günleri dolmadı ise 10 tl den isteyen varsa verebilirim

Kızlar limangodan termal kemer almıştım görselde lut gölü tuzu vardı bana o gelmedi bende iade etmeyi düşünmüyordum ama deneyim ne olacak diye iade et tuşuna bastım referans kodu verdi kargoya iade ediniz dedi. Etmesem sorun olurmu bu geçerli sayılıyor mu ben iadeye götürmediğim sürece bişe olurmu ACİL cvp verirmisiniz?:18:

bence sorun olmaz canm onun bi günü var o kadar günde götürmezsen zaten kabul olmuyo aynı şeye denk geliyor bence

Öyle mi diyorsun zaten gelip zorla alacak halleri de yok dimi
tşkler...

aynen canm

kızlar biraz önce trendyol face yarışmasından siyah süet ayakkabı kazandım tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii

tebrikler canm foto koy merak etim

teşekkür ederim canımm ortadaki yanlışlıkla gönderilmiş. kolyeler aslında 2 çiftti birinin yerine bileklik göndermişler ne güzel bir yanlışlık değil mi ?

bence de süper

Eklentiler

• $8698963784888_1_org_icon.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $8698963784888_3_org_icon.webp
    600 bayt · Görüntüleme: 29
  • $8698963784888_5_org_icon.webp
    610 bayt · Görüntüleme: 20
  • $8698963784888_6_org_icon.webp
    974 bayt · Görüntüleme: 27
ay su bloglardan hıc anlamadım
nasıl ızleyıcı olunuor
cok gusel seyler var aslında
gulegule kullan kontesımmmm

harıkaaaa
bana bısı cıkmıor:)

markafoni 10 tl değerinde çek göndermiş bana. maillerinize bakın.

teşekkürler kızlarrrrr

markafoni bana da 10tl çek yollamış

kazananları tebrik ederimm

10.Sayfalar
SAYFA SAYIMIZ 2000 OLDUĞUNDA ÜRÜN KAMPANYAMIZ BAŞLAYACAKTIR....
"DAHA ÇOK KİŞİYE DAHA ÇOK ÜRÜN 10.SAYFALAR FARKI"

Yumuşak Şeyler hediye çekilişi yapıldı! Kazananlar aşağıda ama kazanamayanlar da üzülmesin: çok yakında, daha büyük hediyelerle yeni bir kampanya sizleri bekliyor! O yüzden şimdiden arkadaşlarınızı davet etmeye başlayın, çünkü çok daha fazla kişiye ihtiyacımız olacak :)

Ve işte Yumuşak Şeyler'den hediye kazananlar:

1. Murat Ergin: Mor canavar anahtarlık
2. Görkem Özkan: Karakedi magnet
3. Özlem Öztep: Şeytan rozet
4. Filiz Dağdeviren: Pembe canavar magnet
5. Ayşegül Akköprü: Big brother rozet

Tebrikler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…