ben istiyorummmmbir site var burda ismi yasaklı unn a do arkadaş davet ediyorsun hem sen hem ark kazanıyor 10 tl sonra sende her arkadaşın için çek birikiyo 21 sonra kullanıyorsun 10 tl lik üye olduğun çeki hemen kullanıyorsun ben 4 hesap açtım kitap- dudak krem-yumuşatıcı-oyuncak almıştım başka arkadaşlarımda davet kabul edince hem onlar hem ben kazandım resimlerini atayım halıların 90 tl puanım vardu 24.90 tl'ye halıları aldım birde kızıma twwigy ev ayakkabısı bu ebeple az para ödedim isteyene davet gönderebilirim
pembesinden 2 adet kırmızıdan 1 adet aldımbir sitede baktım 35 tl'idi.
süpermiş cnm halılar güle güle kullan
bu un... dan alışveriş yapıp davet gönderincemi çek geliyor..alışveriş yapmadanda geliyomu
ben istiyorummmm
e o kampanya sona ermedi mi? hediye çeki artık gelmiyor diye biliyorum
bu un... dan alışveriş yapıp davet gönderincemi çek geliyor..alışveriş yapmadanda geliyomu
şimdi diyelimki sen benim davetimden girdin 10 tl sana çek geliyo sonra sen o çekle alışverşi yapıyorsun ben 5-6 tl'lik şeyleri tercih ettim üzerin bazen kuruş bazen 1-2 tl ödüyorsun aldığın şeye göre değişiyiro sonra sen alışveriş çekinle de olsa alışveriş yaptığın için bana da çek geliyo öyle öyle büyüo bana 1 hafta önce yine geldi sanırım bitmedi çek olayı
bir şey soracağım pizza hutta hergün 3 hakkımız yok mu ben bugün katılamıyorum
Sayfayı yenileyince hakları yiyor Pizza Hut. Dün bana öyle oldu.ben de giremiyorum oynamadığım halde bugun hakkın 0 diyo
vermiyo cnm şuan kampanyayı gününden önce bitirmişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?