Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben istiyorummmm

Komagene
Siz de komagene çiğ köfte yerken fotoğrafınızı çekin. yersizlezzet.com adresine yükleyin, sayfamızda yayınlayalım. Yayınlanan tüm fotoğraflar 25 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında yeşilyoldaki billboardlarda yerini alsın. Ayrıca en fazla... beğeni alan fotoğraf sahibine "Oruçoğlu Termal Resort" da çift kişilik, 2 gece 3 gün tatil hediye.

Komagene
Siz de komagene çiğ köfte yerken fotoğrafınızı çekin. yersizlezzet.com adresine yükleyin, sayfamızda yayınlayalım. Yayınlanan tüm fotoğraflar 25 Şubat - 3 Mart tarihleri arasında yeşilyoldaki billboardlarda yerini alsın. Ayrıca en fazla... beğeni alan fotoğraf sahibine "Oruçoğlu Termal Resort" da çift kişilik, 2 gece 3 gün tatil hediye.

CarrefourSA Maltepe Park ile Dostluk Kazanmaya devam ediyor.

CarrefourSA Maltepe Park ile Dostluk Kazansın'da bu hafta sonu, Mavi Tenis Kulübü'nde pilates dersine gidiyoruz!

Cumartesi ve Pazar günleri, 13:00- 14:00 saatleri arasında Mavi Tenis Kulübü'nde gerçekleşecek özel pilates dersini kazanmak için, Dostluk Kazansın uygulamasını yükleyin ve arkadaşlarınızı davet etmeye başlayın. Her Çarşamba gece yarısına kadar en yüksek puanı elde eden üç yarışmacıdan biri olun, iki günlük özel pilates dersi kazanın!

Bu akşam saat 24.00'da en yüksek puanı elde etmiş 3 talihli belirleniyor. CarrefourSA Maltepe Park ile Dostluk Kazansın, pilates hediyesi ve daha bir çok sürpriz davetiyle her hafta kazandırmaya devam edecek. Mavi Tenis Kulübü, Pilates daveti 4 hafta boyunca devam edecektir.

Maltepe Park Dostluk Kazansın Uygulamasını Yüklemek için:

https://www.facebook.com/maltepepark?sk=app_139769992808346

bu un... dan alışveriş yapıp davet gönderincemi çek geliyor..alışveriş yapmadanda geliyomu

şimdi diyelimki sen benim davetimden girdin 10 tl sana çek geliyo sonra sen o çekle alışverşi yapıyorsun ben 5-6 tl'lik şeyleri tercih ettim üzerin bazen kuruş bazen 1-2 tl ödüyorsun aldığın şeye göre değişiyiro sonra sen alışveriş çekinle de olsa alışveriş yaptığın için bana da çek geliyo öyle öyle büyüo bana 1 hafta önce yine geldi sanırım bitmedi çek olayı

yok canım şuan davet ettiğin kişiye gelmiyor
davet ettiğin kişi alışveriş yaparsa sadece sana geliyor o kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…