Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bunu nasıl yaptığınızı hala çözemedim yaaa

kızlar güle güle kullanın eşarplarınızı, ben de bekliyorum henüz gelmedi.
hangi şehirdesiniz?ve hangi kargo ile geldi acaba?ben Eskişehirdeyim 4 tl den fazla mı gelir sizce?

canım bende eskişehirdeyim bu sabah sürat kargoyla geldi 5 lira aldılar benden ama anneminki gelmedi sanırım listedeki sıraya göre gönderiyorlar yanlış hatırlamıyorsam ben ilk 200 ün içindeydim

iyi günlerde kullan canm
teşekkür ederim bebiş sen de güle güle kullan aldıklarını
bunu nasıl yaptığınızı hala çözemedim yaaa

ayrıca aldıklarını güle güle giy oldukça hesaplı bi alışveriş olmuş

bendeee bendee çözemedimmmm

kızlar burada bi arkadaş duyurmuştu o zaman bu site davet yöntemiyle hem davet edene hem davet edilene 10 tl çek vermişti oradan biriktirmiştim çekleri

alışveriş yaparken bi ana hesabınız olsun diğer maillerinize de davet gönderin ve alışverişlerinizi davet attığınız mail hesaplarınızdan yapın böylece ana hesabınıza da arkadaş davetinden çek yüklensin formül bu

tatlım gule gule kullan hedıyelerını.hangı sıte bu?

oo çok güzelmiş canm iyi günlerde kullan

sağol canım ben bu internet alışverişini beceremiyorum bir türlü trendyoldan aldıklarım hariç aldıklarımdan hep hayal kırıklığına uğradım bi daha almıcam diyorum ama dayanamayıp alıyorum gene bu ayakkabıyada yarım saat baktım öyle alsam mı almasam mı diye sonunda dayanamayıp aldım inşallah güzeldir

Doğadan
Çayınızı yudumlarken hangi arkadaşınızın yanınızda olmasını isterdiniz? Keşke şimdi yanımda olsaydı dediğiniz arkadaşınızı aşağıya yorumunuzu yazarken etiketleyin :) (Etiketleme işlemi için arkadaşınızın adını yazmadan önce başına @ işareti koymanız yeterli)

bende kızıma twigyden ev ayakkabısı ve merinosdan 3 tane halı almıştım bugün geldi halılar twigyyi bekliyorum tavsiye derim hepsi 6 tl'ye geldi

Kozmetikcim
Geleneksel Hediye Çekilişinde Bu Hafta 1 Kişiye "Arzum Mimoza Gizli Rezistanlı Su Isıtıcısı" Hediye!

Hediye çekilişine katılmak için yapmanız gereken aşağıdaki görseli "herkese açık" bir şekilde paylaşmak ve isimlerinizi yorum olarak yazmak. Diğer ürünlerimizi incelemek için tıklayınız. Kozmetik, Parfüm, Makyaj, Cilt Bakımı, Ürünleri satış sitesi

Son katılım: 23 Şubat Perşembe, Saat 13:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…