Nevresim alan arkadaşlar pollycotton nedir bende alıcam ama bilemedim nedir ne değildir şu sert kumaşlı nevresimlerden olmasın sakın.?
yapı krediden 20 tl çekim var kararsız kaldım.:44:
limangodan 2 adet borcam tencere almıştım ablam çok küçük bunlar diyo
eve yolladım ben okuyorum diye göremiyorum da merak ettim şimdi:2: :26:
bi tane si 1 lt diğeri 1.5 litre idi gezmeğe çıkınca bakıyım bari borcam satan yerlere ne kadar büyük diye üzüldüm ama
Kadının sitesinden eşarp geldi :) Anneme hediye ettim bende bununla beraber birde polo sepetinden gelmişti ama 2sinede kargo ücreti ödedim tabi :) Kargosuz birşey kazanırım inş.
Babamda hediyeleri görünce '' bunun parası geri istemesinler faln falan '' diyor.Yok nerden kazanıyorsun bilmem ne,izah ettim biraz yumuşar gibi oldu ama bundan sonra kazanırsam birşeyler göstermem artık nerde neye sinirleneceği belli olmuyor.:26::26::26:
olsun canım kargo verdik ama ürünler cok güzel,beleşe geldi sayılır yine de. benim cimri kocam bile gıkını cıkarmıyorpek hosuna gitti bu çekiliş meselesi sen babana da hediye kazan o zaman o da ısınır merak etme
Ülker ducros yarışma başlatmış tekrar kızlar cevabı tahin olucak
Benim'o larım geldi 2 pk...kocişin adına olan yok malesef..
sabah zip dağ.aramıştım onun adına yoktu..
neyse 2 pakette iyidir
ya yazmadğım şey kalkmadı yaa ne bu taktikler bi türlü bulamıyorum sinir oldum
Kızlar Limango'dan aldıklarımın resimlerini paylaşıyorum sizlere buyrun :)
çok güzelmiş güle güle kullan benim sadec kola kodum var üstüne eklemem gereken miktar fazla geldi bekliyeyim bakalım
Nevresim alan arkadaşlar pollycotton nedir bende alıcam ama bilemedim nedir ne değildir şu sert kumaşlı nevresimlerden olmasın sakın.?
yapı krediden 20 tl çekim var kararsız kaldım.:44:
canım ben de şimdi airrin aldığının aynısından aldım 30 tl çekim +20tl ykb çekim vardı sadece 4,95 kargo ödeyip aldım ne çıkarsa bahtıma
Borcamın zararı yok cnm onlar çok küçük değil küçük bile olsa beyaz peynir yada zeytinyağlı koyarsın
Kutusu varsa hediyelik getirisin
her zaman gerekli borcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?