Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

"Ülker Ducros reklam filminde çocuk karakterin kokladığı baharat hangisidir?" sorusuna "Nane" doğru cevabını veren şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Ayşe Solak
2- Başak Tatlav
3- Berra Duvarcı
4- Dilek Ekşi
5- Emre Ejdar
6- Enes Bayraktar
7- Esra Akbulut
8- Fatime Akerik Çolak
9- Gülden Karabulut
10- Hümeyra Gölge Duyar
11- Leyla Karakaş
12- Mehtap Onar
13- Murat Bodur
14- Nüzhet Kasapoğlu
15- Pınar Karadeniz
16- Serra Bütün
17- Sevilay Seven
18- Tamer Tari
19- Yağmur Ece
20- Yasemin Ayyıldız Kekeç

Ülker Ducros Hediyeli Soru Kampanyamıza gösterdiğiniz ilgi için herkese teşekkür ederiz.

Kazananlar:
1- Ayşe Solak
2- Başak Tatlav
3- Berra Duvarcı
4- Dilek Ekşi
5- Emre Ejdar
6- Enes Bayraktar
7- Esra Akbulut
8- Fatime Akerik Çolak
9- Gülden Karabulut
10- Hümeyra Gölge Duyar
11- Leyla Karakaş
12- Mehtap Onar
13- Murat Bodur
14- Nüzhet Kasapoğlu
15- Pınar Karadeniz
16- Serra Bütün
17- Sevilay Seven
18- Tamer Tari
19- Yağmur Ece
20- Yasemin Ayyıldız Kekeç

ducros kazananları..yokumm

Nevresim alan arkadaşlar pollycotton nedir bende alıcam ama bilemedim nedir ne değildir şu sert kumaşlı nevresimlerden olmasın sakın.?
yapı krediden 20 tl çekim var kararsız kaldım. :44:

Nevresim alan arkadaşlar pollycotton nedir bende alıcam ama bilemedim nedir ne değildir şu sert kumaşlı nevresimlerden olmasın sakın.?

canım ben de şimdi airrin aldığının aynısından aldım 30 tl çekim +20tl ykb çekim vardı sadece 4,95 kargo ödeyip aldım ne çıkarsa bahtıma

Borcamın zararı yok cnm onlar çok küçük değil küçük bile olsa beyaz peynir yada zeytinyağlı koyarsın
Kutusu varsa hediyelik getirisin
her zaman gerekli borcam

Kadının sitesinden eşarp geldi :) Anneme hediye ettim bende bununla beraber birde polo sepetinden gelmişti ama 2sinede kargo ücreti ödedim tabi :) Kargosuz birşey kazanırım inş.

Babamda hediyeleri görünce '' bunun parası geri istemesinler faln falan '' diyor.Yok nerden kazanıyorsun bilmem ne,izah ettim biraz yumuşar gibi oldu ama bundan sonra kazanırsam birşeyler göstermem artık nerde neye sinirleneceği belli olmuyor. :26::26::26:

olsun canım kargo verdik ama ürünler cok güzel,beleşe geldi sayılır yine de. benim cimri kocam bile gıkını cıkarmıyor pek hosuna gitti bu çekiliş meselesi sen babana da hediye kazan o zaman o da ısınır merak etme

şu ülker baharat çekilişi sonuçlanmış
ay prd verilmiş liste ve yenisi :)

Son düzenleme:
Ülker ducros yarışma başlatmış tekrar kızlar cevabı tahin olucak

Aynen bende öyle düşündüm 5 liraya 4 liraya değer şeyler.:))) Yani ben durumdan oldukça memnunum keza annemde öyle.Babamada hediye kazanınca inş o da öyle olur :) Teşekkürlerr :)

Benim'o larım geldi 2 pk...kocişin adına olan yok malesef..
sabah zip dağ.aramıştım onun adına yoktu..
neyse 2 pakette iyidir

Cillit Bang Türkiye
Sevgili Cillit Bang takipçileri... Son kampanyamızda ayın 8'i ve sonrasında hediye kazananların hediyeleri bugün kargoya verildi. Normal şartlar altında en geç salı gününe kadar size ulaşması gerekir.

Salı gününden sonra hediyeniz halen ulaşmamışsa lütfen info@cillitbangturkiye.com adresine yazınız, takip edelim...

Teşekkürler!

Yakamoz Kitap Yayıncılık
‎____YARIŞMAMIZ BAŞLIYOR____ :

YARIŞMAMIZDA,, MAKUL CEVAP VERENLER ARASINDAN,, YAPILACAK OLAN ÇEKILIŞLE,, ÜÇ KİŞİYE DEMİR YÜREK ADLI KİTABIMIZI VERECEĞİZ. YARIŞMAMIZ YARIN ÖĞLEN SAAT 15:00 TE SONA ERECEKTIR .İYİ AKŞAMLAR.

SORU : Bugune kadar okumuş olduğunuz en iyi tarihi gerilim romanı hangısıdır ?

Kızlar Limango'dan aldıklarımın resimlerini paylaşıyorum sizlere buyrun :)

güzelmiş canm iyi günlerde kullan

çok güzelmiş güle güle kullan benim sadec kola kodum var üstüne eklemem gereken miktar fazla geldi bekliyeyim bakalım

benimde trend çekim bitti

:26:bilmiyorum ki hiç dikkat etmedim desene baktım ben sadece:26:

canım ben de şimdi airrin aldığının aynısından aldım 30 tl çekim +20tl ykb çekim vardı sadece 4,95 kargo ödeyip aldım ne çıkarsa bahtıma

oo süpermiş benimde yapı kredi kartım var ama babamın üstüne çocuk kartı bi bakıma gençliğimde açtırmıştı hala duruyoama korkuyorum işte nette kullanmaya :26::18:kendi üstüme olsa sorun yok babamn üstüne ve limiti çok o yüzden 20 tl ye ulaşamıyacağım

Borcamın zararı yok cnm onlar çok küçük değil küçük bile olsa beyaz peynir yada zeytinyağlı koyarsın
Kutusu varsa hediyelik getirisin
her zaman gerekli borcam

haklısın valla canm ya o kadar küçük olduğunu da düşünmüyorum ablam şekerlik kadar diyokutusu varmış hatta ikisini birleştirip başka kutuya daha koymuşlar
aldıklarım bunlardı

artık yazın eve gidince görcem ne kadar

kızlarr

markafoni kargo çekim var bu geceye kadar geçerli isteyen var mı ?

airrr gızzz aynı nevresimlerde yatacazzz kıskandım hemencik kaptım aynısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…