lal6767 canım çeki özelden gönderdim :)
çok teşekkür ederim çok iyisiniz sağolun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lal6767 canım çeki özelden gönderdim :)
kızlar bende bugün bunları aldım
nevresim çift kişilik 26 tlye geldi limangodan
diğer tost makinasınıda hepsiburada dan 50 ytl çekimle 5.35 tlye geldi![]()
kızım ve annem adına kazandığım metrolar geldi kaç gündür kızımın gözleri yollarda kaldı![]()
kızlar bende bugün bunları aldım
nevresim çift kişilik 26 tlye geldi limangodan
diğer tost makinasınıda hepsiburada dan 50 ytl çekimle 5.35 tlye geldi![]()
Kızlar birşey soracağım bizim evde kimse kredi kartı kullanmıyor :) babamın maaş kartı var ziraat bankasından üstünde alışveriş yapar para çeker yazıyor. Bide maestro yazıyor hani şu kartların üstünde yazar ya vısa maestro diye.,Birde benim banka kartım var iş bankasının 18i doldurunca yeni kart gönderdiler tam hatırlamıyorum ama bundan sonra kartınızla daha kolay alışveriş yapacaksınız falan yazıyordu. onun köşesindede maestro yazıyor. Biz zaten bu kartlarla normalde marketlerde vs alışveriş yapıyoruz kredi kartı gibi :)
Ama netten hiç alışveriş yapmadım banka kartıyla alışveriş yapılıyor mu ? Trendyola sordum fakat tatmin edici bir yanıt gelmedi,bilenler varsa cevaplayabilir mi![]()
Hakketen dadlugacı nın dediği hatta abarttığı kadar var haaa
ne varsa analardan var air in babası hariç
ducros tan garip çilekeş çekmediği dert kalmayan ama bi o kadar da şanslı anam kazanmış![]()
Kızlar birşey soracağım bizim evde kimse kredi kartı kullanmıyor :) babamın maaş kartı var ziraat bankasından üstünde alışveriş yapar para çeker yazıyor. Bide maestro yazıyor hani şu kartların üstünde yazar ya vısa maestro diye.,Birde benim banka kartım var iş bankasının 18i doldurunca yeni kart gönderdiler tam hatırlamıyorum ama bundan sonra kartınızla daha kolay alışveriş yapacaksınız falan yazıyordu. onun köşesindede maestro yazıyor. Biz zaten bu kartlarla normalde marketlerde vs alışveriş yapıyoruz kredi kartı gibi :)
Ama netten hiç alışveriş yapmadım banka kartıyla alışveriş yapılıyor mu ? Trendyola sordum fakat tatmin edici bir yanıt gelmedi,bilenler varsa cevaplayabilir mi![]()
güle güle kullan canm..
çok güzel bir alışveriş olmuş canım iyi günlerde kullan
banka kartı kullanılmıyor canımben geçen sene çok sormuştum kaç kere denedim hatta olmuyor
tebrikler canım bu arada![]()
visa maestroysa yapabilirsin..
limango da alışverişin sonunda zaten kart tipini soruyor..seçenek var yani..visa,maestro diye
visa maestroysa yapabilirsin..
limango da alışverişin sonunda zaten kart tipini soruyor..seçenek var yani..visa,maestro diye
Limango'da visa ve mastercad var sadece maestro yok baktım şimdi emin olmak için
benimo laerım gelmedi halaa![]()