Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar birşey soracağım bizim evde kimse kredi kartı kullanmıyor :) babamın maaş kartı var ziraat bankasından üstünde alışveriş yapar para çeker yazıyor. Bide maestro yazıyor hani şu kartların üstünde yazar ya vısa maestro diye.,Birde benim banka kartım var iş bankasının 18i doldurunca yeni kart gönderdiler tam hatırlamıyorum ama bundan sonra kartınızla daha kolay alışveriş yapacaksınız falan yazıyordu. onun köşesindede maestro yazıyor. Biz zaten bu kartlarla normalde marketlerde vs alışveriş yapıyoruz kredi kartı gibi :)

Ama netten hiç alışveriş yapmadım banka kartıyla alışveriş yapılıyor mu ? Trendyola sordum fakat tatmin edici bir yanıt gelmedi,bilenler varsa cevaplayabilir mi :34:

Hakketen dadlugacı nın dediği hatta abarttığı kadar var haaa :53:
ne varsa analardan var air in babası hariç :1:
ducros tan garip çilekeş çekmediği dert kalmayan ama bi o kadar da şanslı anam kazanmış :46::27::27:
Not:Emmime emmimin uşaklara torunlara gene bişi yok :27:

Son düzenleme:
kızlar bende bugün bunları aldım:52:

nevresim çift kişilik 26 tlye geldi limangodan
diğer tost makinasınıda hepsiburada dan 50 ytl çekimle 5.35 tlye geldi:9::16:

çok güzel bir alışveriş olmuş canım iyi günlerde kullan:29:

Kızlar birşey soracağım bizim evde kimse kredi kartı kullanmıyor :) babamın maaş kartı var ziraat bankasından üstünde alışveriş yapar para çeker yazıyor. Bide maestro yazıyor hani şu kartların üstünde yazar ya vısa maestro diye.,Birde benim banka kartım var iş bankasının 18i doldurunca yeni kart gönderdiler tam hatırlamıyorum ama bundan sonra kartınızla daha kolay alışveriş yapacaksınız falan yazıyordu. onun köşesindede maestro yazıyor. Biz zaten bu kartlarla normalde marketlerde vs alışveriş yapıyoruz kredi kartı gibi :)

Ama netten hiç alışveriş yapmadım banka kartıyla alışveriş yapılıyor mu ? Trendyola sordum fakat tatmin edici bir yanıt gelmedi,bilenler varsa cevaplayabilir mi :34:

banka kartı kullanılmıyor canım:50:ben geçen sene çok sormuştum kaç kere denedim hatta olmuyor:50:

Hakketen dadlugacı nın dediği hatta abarttığı kadar var haaa :53:
ne varsa analardan var air in babası hariç :1:
ducros tan garip çilekeş çekmediği dert kalmayan ama bi o kadar da şanslı anam kazanmış :46::27::27:

:60::60::60:

tebrikler canım bu arada:9::29:

Banka kartıyla ben alışveriş yapıyorum ama bütün sitelerde olmuyor..Markafonide olmuyor mesela ama Limango da oluyor..Ama maestro sistemde olmuyor zaten..Visa ya da mastercard olması gerekli..

visa maestroysa yapabilirsin..
limango da alışverişin sonunda zaten kart tipini soruyor..seçenek var yani..visa,maestro diye

visa maestroysa yapabilirsin..
limango da alışverişin sonunda zaten kart tipini soruyor..seçenek var yani..visa,maestro diye

Teşekkür ederim, diğer cevap veren arkadaşlarada çok teşekkürler zaten büyük ihtmalle limangodan yapacağım çekim olduğu için sağolun kızlar

Pasta, pasta yarışması, ödüllü pasta, kremalı kahvem, Özsüt - Mutluluk Tadında- Benim Özsüt Pastam Yarışması

enim Özsüt Pastam Yarışması'na başvurular başlıyor!

Özsüt'ün geleneksel hale gelen yarışmasının üçüncüsünde büyük ödül 5000 TL!

Türkiye'nin pastacısı Özsüt'ün gelenekselleşen "Benim Özsüt Pastam Yarışması" nın üçüncüsü için başvurular başlıyor. Başvuruların 16 Ocak 2012 tarihinde başlayıp 16 Mart 2012'ye kadar devam edeceği Benim Özsüt Pastam Yarışması'nda, birbirinden değerli ödüller sahiplerini bulacak.

Backhaus Ödüllü Video Yarışması

Eğlenceli Backhaus Sloganları'ndan birini seç, dilediğin bir konuda çekeceğin videoda kullan, en çok oyu sen topla ve Backhaus'tan ödül kazan!

30 Nisan 2012 tarihine kadar sürecek Lezzetfirini.com yarışmasında en fazla oyu toplayan ilk üç yarışmacıdan 1. iPad 2, 2. iPod Classic, 3. iPod Nano ve hepsi 30 gün boyunca günde 30 TL değerinde Backhaus Caddebostan lezzeti kazanıyor. Hemen katıl, şansını arttır!

benim o için zip dağıtımı aradım bende bennuarda sayende geri iade etmişler eksik adres diye:47::47::47:kızdım dedim eksik değil diye:47:

pazartesi arayın mng kargoya vermiş oluruz siziinle takip numarasını paylaşırız dedi kız:47:
sinop ta zip yok çünkü:37:

Trendyol
Bu akşam yayına girecek Hadise'li TV reklamımızı herkesten önce facebook takipçilerimiz izliyor! Üstelik reklam filmimizi dikkatlice izleyenleri 14.00'da bir sürprizimiz bekliyor, bizi izlemeye devam edin!

Back
X