Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Trendyol
Yarışmamız sona erdi! Katılan herkese çok teşekkürler :) Reklamımızda anne ve kızın bulunduğun sahnede 8 adet trendyol kutusu bulunuyor. Kazanan üyelerimize mail ile bilgilendirme yapacağız. TV reklamımız ile ilgili birbirinden özel sürprizlerimiz devam edecek, bizi izlemeye devam edin!:43::43::43::43:

Perlina
Hediye etkinliğimiz sona ermiştir. Birazdan kazanan şanslı takipçilerimizi açıklayacağız. Telefonlarınız açık olsun :)

.O.C.S. Türkiye
R.O.C.S.'tan Sürpriz hediye kazanan yarışmacımız belli oldu! Buket Özcan'ı tebrik ederiz. Hediyeniz en kısa sürede adresinize teslim edilecektir.

Doluca
DeliceSevenler.com'dan hediye kazandıkları halde iletişim bilgilerini göndermeyen kullanıcılarımızın, hediyelerini biran önce ulaştırabilmemiz için, e-mail adreslerine gelen e-posta'ları yanıtlamalarını rica ediyoruz. Teşekkür ederiz.

Ev Hikayesi
Facebookta 2000 kişi içerisinden çekilişle seçilecek bir kişiye smart cover diğer iki kişiyede Ev hikayesinden -SüPRİZ- bir ev aksesuarı hediye !

Biskrem
Az önceki sorumuzun doğru cevabını açıkladığımız ana kadar 6 yanıtını veren tüm Biskrem severleri tekrar tebrik ederiz. Pazar akşamı saat 23:59’a kadar verdiğimiz linke tıklayarak karşılarına çıkan formu eksiksiz ve doğru dolduran Biskrem severlere en kısa zamanda kazandıkları 24 paketlik bir kutu Biskrem Bi'Stik gönderilecektir. Kazanan şanslı Biskrem severlerden hediyeleriyle çektikleri resimleri bizimle paylaşmalarını rica ederiz :)

kızlar benım o devam edıo mu ben ne yaptıysam olmadı mantımı yaptırmadım neler neler yaptırdım ama yok yanı olmuyo eger yenı kazanan arkadas varsa taktıklerı yazabılır mı acep teskurrr :34:

kızlar benım o devam edıo mu ben ne yaptıysam olmadı mantımı yaptırmadım neler neler yaptırdım ama yok yanı olmuyo eger yenı kazanan arkadas varsa taktıklerı yazabılır mı acep teskurrr :34:

Oyunu henüz kaldırmamış olabilirler fakat yarışma biteli 1 ay oldu

0212 232 56 73 numaradan aranan oldu mu? Telim kapalıydı aradıklarında ben ulaşamadım.E.d.f yazıyo internette ama..:44::44::44::44::44::44::44::44:

trendyoldan çek kazanmısım:)))
bişey sorcam kızlar burdan verilen linkle limangoya üye oldum 20 tl verdiler bununla kargo bedeva günleri alışveriş yapılıyomu yani çekle birleşmiyo diosunuz ya bedava günlerde de mi alıyolar kargo ücretini
biraz karışık bi soru oldu:37:

trendyoldan çek kazanmısım:)))
bişey sorcam kızlar burdan verilen linkle limangoya üye oldum 20 tl verdiler bununla kargo bedeva günleri alışveriş yapılıyomu yani çekle birleşmiyo diosunuz ya bedava günlerde de mi alıyolar kargo ücretini
biraz karışık bi soru oldu:37:

evet çekle birleşmiyo genellikle geçen 1 bi bedava kargo gününde birleşti ama artık olmuyo :50::50::50:

Back
X