Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

son hafta durudan hediye kazananlar aradılar mı sizi ben hala telefon bekliyorum
duş jelim cabuk gelmişti
son hafta bornoz seti kazandım ama arayan felan olmadı

Son düzenleme:
son hafta durudan hediye kazananlar aradılar mı sizi ben hala telefon bekliyorum
duş jelim cabuk gelmişti
son hafta bornoz seti kazandım ama arayan felan olmadı

bende sondan önceki hafta dus jeli gönderdim.mail geldi cvp yazdım.ama kimse aramadı.gelen giden de olmadı..herkesin eline ulaştı mı? bi de hangi kargoyla gelio acaba bilen var mı ?

New Life
Değerli takipçilerimiz, pazartesi günü ödüllü yarışmamız başlayacaktır. Bizi takipte kalın...

Gillette Türkiye
Gillette Fusion Proglide'ı deneyenler PS3 kazanma şansını yakalıyor!

Gillette Proglide Teknoloji Üslerimize gelip check-in yapın, anında Fusion Proglide kazanın! Üstelik tıraş deneyimini Gillette Türkiye Facebook sayfasında paylaşan herkes PS3 kazanma şansı yakalıyor! Yarın Kanyon AVM'ye gelip teknoloji üssümüze uğrayın, kazanın!

Değerli Üyemiz,

Öncelikle TV reklamımıza gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ediyoruz. Facebook yarışmamızda sorduğumuz soruya doğru yanıt vererek 20 TL değerinde hediye çeki kazandınız, tebrikler! Hediye çekiniz bu mail adresinize bağlı trendyol hesabınıza Pazartesi gün içerisinde tanımlanacaktır. Hediye çekinizi keyifli alışverişlerde kullanmanızı diliyoruz. Birbirinden özel sürprizlerimiz için takipte kalın! :1::16:

Ödüllü Soru
Oscar Ödül töreninde en iyi kostüm tasarımını hangi filmin kazanacağını doğru tahmin et! Vakkorama özel baskılı çanta hediyesini kazan!

ben de durudan son hafta ve bir önceki hafta kazandım maillere cevap verdim hemen ne arayan var ne de gelen acaba hangi kargo ile geliyor ki :26:

bir de ankara da olup ta benim o ları gelen var mı?

Perlina
Etkinliğimize katılarak bizden hediye kazanan şanslı takipçilerimiz;
Zeynep Zümrüt-İstanbul, Birsen Gürbüz-Ankara, Zeynep Alpay Köylüoğlu-Konya
Hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını dileyerek, etkinliğimize katılan tüm katılımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz.

kızlar bu duru hangi kargoyla geliyor.Geçen gün aramışlardı.Yarın elimde olucakmışta eğer aras kargoysa sabah getirecek mng yada yurtiçiyle teeeeee öğleden sonrasını bekle işin yoksa :31:

Bu hafta ben bekliyorumya veet te dettolde açıklanmaz artık :47:
her hafta 18.30 açıklanıyordu :19:

Pritt "Göster Kendini!" uygulaması kazanan isimleri belli oldu!
On-nil Tat,
Osman Kuşdemir,
Murat Can,
Zekeriya Özdoğan,
Ali Akdemir,
Tuğba Özdemir,
Hasan Şahin,
Mahmut Bal,
Sanem Doğruyol Erdinç,
Meliha Karaman,
Rüya Karaman,
İbrahim Yılmaz,