- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kızçeler dayanamadım fikri mühimi aradım şimdi..
gönderilerimizi narpost çağrı merkezinden takip etmeliymişiz ve de gönderinin öykü reklamdan geldiğini söylemeliymişiz bu kadarcık bilgi alabildim...
ama kargo firmasını arayınca da fatura numarası isteyecekler piff...
aynı böyle oldum....
ya bende boyamı istiyorum ,boya gelen arkadaşlar hangi şehirdeler
arkadaşım için huggies bez doldurmuştum,8li mini paket gelmiş
arkadaşım için huggies bez doldurmuştum,8li mini paket gelmiş
canım ne zaman doldurmustun su en son olanmıydı hani 300 kişi olan hangi kagoyla geldi bide :26:
cnm evet ya bana da aynı geldi niye bazılarına büyük boy geldi de bize küçük geldi ki acaba???
az önce kargo geldi.. huggies bezlerim geldiihem de orjinal boy :) 5 numara 44 tane var içinde
canım ne zaman doldurmustun su en son olanmıydı hani 300 kişi olan hangi kagoyla geldi bide :26:
evet canım bende onu kazanmıştım eşimle kendi adıma ama ne gelen var nede giden halacanım tam tarih inan ki bilmiyorum ama 2 hafta civarı olabilir
hatta gelmedi diye az önce bi daha doldurdum hahaha
mng ile gelmiş canım
ohhh ne güzel güle güle kullansın bebişin. inş bizede orjinal boy gönderirler.
ya ben anlamış değilim formda deneme boyu kazandınız diyodu. herkese orjinal boy göndermişler. orjinalini acep bize de gönderirlermi ki?
tebrikler canımbize 2 numara göndermişlerdi kullanamamıştım kızıma küçük gelmişti.bu seferkinede katılmamıştım yine küçük gönderirler diye keşke katılsaymışım
ohhh ne güzel güle güle kullansın bebişin. inş bizede orjinal boy gönderirler.
ya ben anlamış değilim formda deneme boyu kazandınız diyodu. herkese orjinal boy göndermişler. orjinalini acep bize de gönderirlermi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?