Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benim Gliss'im kampanyasının dördüncü gün kazananları aşağıdadır. Kendilerini tebrik ederiz. Ürünleri 2 hafta içerisinde kendilerine ulaştırılacaktır.

Açelya Mengüler

Anadolu Mutlu

Aynur Avcı

Aynur Seyhan

Ayşe Şen

Aysel Özübek

Begüm Aras

Beyhan Özaltuntaş

Cem Hasip

Demet Altan

Deniz Yapıcı

Dilek Gönüç

Ebru Çokseyrek

Ebru Etci

Eda Destan

Elif Maytar

Emel Tanyerş

Esra Birkan

Esra Erginer

Fusün Ezer

Gül Kıcır

Gülay Uzun

Gülin Fazlıoğulları

Gülseren Genç

Handan Karakuş

Hatice Poyraz

Hülya Erkol

İdil Arpacıoğlu

Kübra Çiçek

Lerzan Karabayır

Leyla Topsaç

Merve Yavaşer

Neşe Yersiz

Pınar Üner

Reyhan Akyıldız

Safiye İpek

Selin Ataman

Şenay Siliğ

Sercan Kocer

Seval Tirel

Sevda Yürüsoy

Sevim Naz

Şeyma Kitapci

Tuğba Kuşçu

Tülay Erdoğan

Yasemin Aydın

Yasemin Derya Aka

Zeliha Çelik

Zeynep Azılı

Zeynep Doktaş

yine yokummmmmmmm

canım ya ben narpostu aradım burası kargo değil dedi sen hangi numrayı aradın canım ya benimde bebek gelmedi fikrimühimde açmıyooo

az önce kargo geldi.. huggies bezlerim geldii hem de orjinal boy :) 5 numara 44 tane var içinde

ohhh ne güzel güle güle kullansın bebişin. inş bizede orjinal boy gönderirler.

canım ne zaman doldurmustun su en son olanmıydı hani 300 kişi olan hangi kagoyla geldi bide :26:

ya ben anlamış değilim formda deneme boyu kazandınız diyodu. herkese orjinal boy göndermişler. orjinalini acep bize de gönderirlermi ki?

canım tam tarih inan ki bilmiyorum ama 2 hafta civarı olabilir
hatta gelmedi diye az önce bi daha doldurdum hahaha
mng ile gelmiş canım
evet canım bende onu kazanmıştım eşimle kendi adıma ama ne gelen var nede giden hala

benim için farketmez canım nasıl olsa bebişim yeni dogucak uyar bana ikiside yazarım gelince inşş

tebrikler canım bize 2 numara göndermişlerdi kullanamamıştım kızıma küçük gelmişti.bu seferkinede katılmamıştım yine küçük gönderirler diye keşke katılsaymışım

bende katılamamıştım ancak ben olmadı oğlum daha büyük bez kullanıyor demiştim onlarda beni aradılar yanlış gönderilmiş diye bez boyunu sordular o şekilde geldi bana da.. sonraki yarışmasına katılmadım bende..

form doldurmadım ben ilk kampanya yaptığında deneme boy göndermişlerdi ama 2 numara aradılar memnun musunuz diye dedim benim bebeğim 1 yaşında ve 5 numara kullanıyoruz dedim.. teşekkür edip kapatmışlardı. 13 mayısta aradılar beziniz yanlış gönderilmiş diye adres teyiti istediler 1 haftaya elinizde olacak demişlerdi ancak daha bugün mng kargoyla geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…