Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

huggies e bidaha kayıt oldum tebrikler deneme boyu kazandınız dedi..bana küçük numara gelmişti yine öyle gelck yiğene artık...

bende evde değilim bursaya ailemin aynına geldim mng kargodan ara ara bi hal oldular eşiniz gelsin vde yoksunuz iki akrgonuz var dediler eşim almış olay krem ve dettol non touch..bide rengarenkten nicer dicer pretik doğrayıcı onuda getirmişler ev sahibime vermişler allahtan böle işte canlar..
bu fikrimuhima amca beni sevmedi ço istiyom odna yollamıyolar..

roll onu gelen arkadaşlar normal boy mu yoksa roll onu da mı küçültüp deneme boyu yapmışlar:96:

mrb arkadaşlar fikri mühimme üye oldum ne bi msj geldi ne de hediye ile ilgili bilgi.üye olduktan sonra yapmam gereken başka ne var

mrb arkadaşlar fikri mühimme üye oldum ne bi msj geldi ne de hediye ile ilgili bilgi.üye olduktan sonra yapmam gereken başka ne var

fikrimühim belirli aralıklara gonderim yapıyor zaten canım oda herkese değil simdi kampanya daveti ile ilgili mail bekliyceksin :)

Elidor Turkiye
‎2000 ÖZEL KADIN
Elidor’un yoğun ilgi gösterilen 2000 Özel Kadın kampanyasını Elidor Kadınları için uzattık! 3 Haziran son gün!
Katıl, Elidor'un devrim yaratan yeni ürününü Türkiye'de ilk kez deneyecek
2000 Özel Kadın'dan biri ol! Üstelik yapılacak çekilişle dünyaca ünlü saç uzmanlarından Yuko Yasmashita ve Ouidad ile tanışma şansı yakala!

Elidor Turkiye - 2000 Özel Kadın | Facebook

bugün elidor için son günmüş daha yeni gördüm daha önceden eklendi mi bilmiyorum eklendiyse kusura bakmayın..

herkese günaydın...

HAZİRAN ayında Ödüllü Anketimize katılıp soruları cevaplayan 10 şanslı anne adayına hamile bluzu hediye...

Ebru Maternity | Modern Gebe ve Hamile Giyim rnleri | Gebe ve Hamile Giyim rnleri

ayrıca MAYIS ayı kazananları belli olmuş.

aysun uysal İzmir

ELEM ÇELİKSOY Ankara

emel aydın İstanbul_Avrupa

emine er İstanbul_Anadolu

Kadriye VUR Ankara

leyla acar Ankara

nesrin dönen Hatay

şenay kulu Sivas

tuğçe ece tunç Çorum

ZEYNEP TOR İstanbul_Anadolu

Son düzenleme:
günaydın kızlar bu gün kargo günüm sanırım ariel leke çıkarıcı ve koleston köpük boyam geldi
ama bi sorum var köpük boya için ne zamana kadar yazmamız gerekiyor siteye ben saçlarımı yeni boyamıştım üstelik rengi tam tutsun diye 10 gün arayla 2 kez boyadım şimdi tekrar boyayamam ne yapsam sizce:26:

günaydın kızlar

huggies den ben çok önceden istemiştim bez ama kazandınız dedikleri halde gelmedi
şimdi yeniden doldurdum formu.

böyle bi şey yazdı ; başka ne yapmam lazım?

ayrıca roll on'um da hala meydanda yok...
kuruluk testi önce gelmişti,roll on da yollucaz demişlerdi.
bi daha mı katılsam?
linki neydi bilen var mı?

az önce kargo geldi.. huggies bezlerim geldii hem de orjinal boy :) 5 numara 44 tane var içinde

tebrikler canım bize 2 numara göndermişlerdi kullanamamıştım kızıma küçük gelmişti.bu seferkinede katılmamıştım yine küçük gönderirler diye keşke katılsaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…