Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

durudan kazanan arkadaşlar hediyeleriniz kazandıktan ne kadar sonra hangi kargo ile geldi???

ne kaa durgun topik

cnm sıkıldı öyle şekil olsun didim :26:

bu mail size nasıl geldi hangi yarışa bu

bence asla alma bunu :18: kaç senenin çizmesi artık herkeste var

bak yaa.zaten kararsızım.ne alcan.bi tane cizme istıyom topuklu istemiyom.taytın altına rahat bişe olsun istiyom.o kadar baktım baktım baktım hala bakıyom cekimin kullanma süresinin bitmesine 2 3 gün var daha saçma bise almak zorunda kalırsam

valla sen bilirsin canım ama benim asla almayacağım bi parça:18:

kızlar herkese slm.trendyoldan 30 davet 10 kola kodum vardı kıyıpta bişe alamıyorum bu botu alem bari diyom

http://s.trendyol.com/Assets/ProductImages/6341/TMAY00083637_1_org_icon.jpg

bence yılların botuda olsa kullanışlı ve rahat görünüyor.Üstelik bebekli biriysen benim gibi çok rahat edersin.Bende almaya kalksam bu tarz bişey tercih ederim şahsen.
modadan önce rahatlık ve kullanışlı olması önemli benim için hele hele söz konusu ayakkabıysa.Saatlerce içinde kalacaksın yeri geldiğinde

aynen iki tane topik var bende.öle uslu falanda diiler yani.topuklu istemiyom var zaten bu sene giydiğim sayılıdır.ya aslında cokta beyenmedim acıkcası.buna benzer bi botum var zaten ama cekimin bitmesine 3 gün falan kalmış.bekleyyeyimmi acaba.amannn kıyamıyomda harcamaya.hep orda kalsalar ya

daybuyday hem kargo bedava diyo hemde ödeme ekranına 5 .90 yazıyo nası iş bu yaa
ben gibi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…