Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar bende daybuyday sitesinden alışveriş yaptım..Haber veren arkadaşa teşekkür ederim..Davet et kazan yöntemi ile gelecek olan 20 tl lik çekler birleşiyor mu acaba bilen varsa yazabilir mi ?

Son düzenleme:
ben kredi kartı kullanmıyorum daybuydandan gelen çekimi kullanmak istiyorum ama kart nosu soruyo ,kart nosu yazmadan alışveriş yapamammı?10 tl çekim var 8 tl lik bişey alıcam kart lazım değilki neyapmam lazım bilen varmı?

alışveriş tutarın çeki geçmeli kredi kartı lazım o yüzden

Kızlar bende daybuyday sitesinden alışveriş yaptım..Haber veren arkadaşa teşekkür ederim..Davet et kazan yöntemi ile gelecek olan 20 tl lik çekler birleşiyor mu acaba bilen varsa yazabilir mi ?

istediğin kadar çek birleştirebilirsin diye okumuştumama çeklerim ne zaman yüklenir bilmem

daybuday iletişim için mailini bulamadım arkadaşlar bilen varsa verebilirmi

soracağım bakalım ne zaman yüklenecek çekler:26: şuan 4 davet yaptım ve hepsi de alışveriş yaptı 1 si 14 şubatta idi sizde biliyonuz toplam 80 tl çekim gelcek doğru ise hepsini 1 kere de kullanma şansım var diye okudum

eğer öle ise şahane olucak inş fasa fiso çıkmaz

kızlar bunu ben züccaciyeden 23 TL ye almıştım. Burası pahalıymış.

Kase takımları pahalı. Çoğu kase takımı var bende. ARalarında 2-3 TL oynuyor.

daybuyday den hedye çki olup da kullamk istemyen yokmuya gerçi düğün için bulduğum güzel ve ucuz bi elbiseyi kaçırmışım ama

arkadaşlar sana hamur işi veya sana marka yağlarda şifreler yazıyor paketlerde o şifreleri bana verebilir misiniz

arkadaşlar daybuday de davet ettiğiniz kişinin alışverişinden kazandığınız 20 liraların yüklendiği oldu mu?ben 14 şubatta almiştım hala yüklenmedi

arkadaşlar hemen yüklenmiyor davet etiğiniz arkadaş ürün aldıktan sonra 30 gün içinde iade etmezse ondan sonra yükleme yapılıyor.benım oyle oldu

Son düzenleme:
Nilgün Ger
Ayhan Kaya
Yasemin Ayaz Aydın
Hülya Erdem
Serkan Çiftçi
Turgut Anşin
Sezdar Tuğra
Bekir Ocakoğlu
Volkan Akbulut
Sema Zeynep Dursun
Murat Kirbiz
Kadir Sarıçam
Faik Yağmur
Emin Atalay
Yusuf Ulueren
Banu Özen
Mehmet Terlemez
Furkan Demirci
Cem Çakıcı
Serhat Özyurt

kazananlara tebrikler

fikirmetreye üye oldum o ahiret sorularını cevapladım ,10 tl çeki aldım..
size soracağım şu diğer hesaplarınızada mı aynen bu şekilde yapıp 10 ar çek kazandırdınız fikirmetreye üye olarak??
aircim bizzat senin cevabını bekliyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…