Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi arkadaş sormuş bu yarışmamı diye.Hayır değil burdaki bazılarımız birer fikrimühimiz onların bize yolladıkları ürünleri kullanıp arkadşlarımıza anlatıyoruz yada tanıtıyoruz sonra siteye girip rapor hazırlıyoruz.bizim fikirlerimizi istiyorlar bizde paylaşıyoruz.sende fikrimühim e gir üye ol anletleri doldur senin ilgi alanlarına dair kampanyalar yollasınlar kullan ve sonra oraya yorum yaz

bi ücret falan ödüyomuyuz üye oldum ama tam olarak napcağmı bilmiyorum :S

sevgili kontess ben ne zamandır bakamıyordum bile,facede kampanya kampanya dolaşamıyorum maalesef çocugum var burda da varsa bşy işime gelene bakarım toplarım
sonucta paylaşım topiği
bende gördüm mü çokda olmasa yazarım doğruya doğru kusura bakma
ne burda şunu yapamazsın bunu yapamazsın derken iyide
benim çık git beğenmiyorsan demem mi olay oldu...
kusura bakma,benim de sana ne zamndır söylemek istediğim
her konuya illa bir muhalefet olman..

don olayını başka biri için yazmış arkadaşımız ama sana bi kaç cümle lafım var benim canım.
öncelikle az sakin ol.
dikkat ediyorum, hiç bir kampanyayı paylaşmıyorsun, gelip paylaşılanları topluyor teşekkür edip gidiyorsun bu bir.
ikincisi geçen haftalarda ben diğer arkadaşlara trendyolu anlattım diye 'istemediğimiz şeyleri okumak zorunda mıyız' diyip sertçe çıkıştın bana.
üçüncü ve sonuncusu: bunları yaptıktan sonra afedersin de kimseye (avukatı değilim hiç birimizin ama) çık git diyemezsin.

bu da yeni moda oldu
beğenmiyorsan git* demek
nedir bu anlamadım.
nokta.
:46::46::46::46: evet don olayı sadece genelleme idi.bunu anlayabilmesi güçbiraz.paylaşım yapın ama saatlercede onu aldım çek aldım beni ekle hesap açtım bilmem ne.sayfatya girince gün içindeki paylaşımları bulmak için baya uğraşmak gerekiyor.herkes kendine müslüman...
neyi paylaşmışım ne donu ne resmi? :74:
kör mü oldun sen? :80:
yoksa bela mısın? :82:
benimle uğraşma,rahatsız oluyorsan çık git.... :92:
[/QUOTE
ben seninle neden uğraşayım senin gibi tek derdim alışveriş siteleri değil.arada bi buraya geliyorum sayenizde yarışma paylaşmaktan soğudum tek adresiniz alışveriş siteleri kimse bulamaz sizin paylaşımlarınız yüzünden.körde değilim gördüklerimiz yazdım .ben rahatsız olduğumdan yazdım çıkıp çıkmayacağımda sana kalmamış.buraya sığamayan sensin.ayrıca sende kendini keşanlı ali sandın herhal öle mahalle delikanlısı gibi konuşman hiç hoş değil.insan gibi uyarı yaptık hanım ol güzel cevap ver.:20::20::20::20::20::20:

sevgili kontess ben ne zamandır bakamıyordum bile,facede kampanya kampanya dolaşamıyorum maalesef çocugum var burda da varsa bşy işime gelene bakarım toplarım
sonucta paylaşım topiği

yoo aslında ben o bayana da demiştim 'kimsenin alışverişi kimseyi ilgilendirmez' diye ama okumamışsın?

teşekkür ederim. muhalefet olmayı severim.:31:

sonucta paylaşım topiği
[/QU
kampanya kampanya dolaşmıyosun ama site site çek yapıp çocuğunundan çaldığın zamanları sitelerde heba ediyosun.bide çocuğum var diyip kendini savunuyosun.bu cümlenden sonra
zaten bişe denmez sana.ayrıca yapamassın e
demessin die bişe yok.fazla abarttınız.alışveriş sitelerinin reklam topiğine döndü.paylaşın paylaşmakla kalın gerisinide özelinizde halledin.mahalle delianlıları gibi çıkışman hiç hoş değildi.:20::20::20:

bundan sonra mesajını yazısını görmemek istediğim kişileri profilimden engelliycem
rahatsız olanlarda yapabilir demokrasi tükenmedi....
edepli edebinden susar,edepsizde onu ben susturdum sanar...

kızlar daybuyday de 10 tl altı birşey alabiliyormuyuz çekimizle yok 10 tl ütü sınırı mı var

sonucta paylaşım topiği
[/QU
kampanya kampanya dolaşmıyosun ama site site çek yapıp çocuğunundan çaldığın zamanları sitelerde heba ediyosun.bide çocuğum var diyip kendini savunuyosun.bu cümlenden sonra
zaten bişe denmez sana.ayrıca yapamassın e
demessin die bişe yok.fazla abarttınız.alışveriş sitelerinin reklam topiğine döndü.paylaşın paylaşmakla kalın gerisinide özelinizde halledin.mahalle delianlıları gibi çıkışman hiç hoş değildi.:20::20::20:
bak kadın,sen benim nasıl bir ana oldugumu bilemez ve eğitimimide bilmezsin..çocuk ve analık laflarına dikkat et ,çocugumun uyku saaitini mi biliyorsunda konuşuyorsun,yada vs....
haaa başka derdin varsa bilemem,kısaca kes sesini benimle muhattap olma lütfen...:56:

Son düzenleme:
bundan sonra mesajını yazısını görmemek istediğim kişileri profilimden engelliycem
rahatsız olanlarda yapabilir demokrasi tükenmedi....
edepli edebinden susar,edepsizde onu ben susturdum sanar...

ha çıkıştın çıkıştın şimdide hanımlığa soyundun atasözlerine döndün ölemi :1::1::1::1: yaf hakket çok komiksin.kendi kendinide edepli ilan etmende alkışa değer yani :46: aman sen edepli ol ben edepsiz olam senin gözünde ne olduğum inan bana hiç dert değil yani.ayrıca engellemende beni gerçekten çok mutlu eder.teşekkür ederim bu iyiliği yaparsan.gerçi bu acıyla nasıl yaşarım bilmiyorum artık dayanırım senin için :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

kızlar daybuy day da indirim çeki kullan butonu kredi kartı bilg,ilerini girdikten sonra mı çıkıyor ,onay a geldim 10 tl lik çeki kullan butonu hala meydanda yok?:26:

[QUOTE
bak kadın,sen benim nasıl bir ana oldugumu bilemez ve eğitimimide bilmezsin..çocuk ve analık laflarına dikkat et ,çocugumun uyku saaitini mi biliyorsunda konuşuyorsun,yada vs....
haaa başka derdin varsa bilemem,kısaca kes sesini benimle muhattap olma lütfen...:56:

baktım keşanlı ali:46::46::46:bu konunun ortasına gereksiz yere çocuğunla savunma yapan sensin ben değilim.

Son düzenleme:
Kimsenin alışverişi kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar.Sağolsun buradaki arkadaşların bilgilendirmesi sayesinde çok cüzi rakamlara hediyeler kendime lazım olan bişeyler aldım.Haber verenlerden Allah razı olsun.Burası kampanya sitesiyse kampanyaların paylaşılması çok doğal.Ha siz yapmıyorsanız rahatsız olmanız normal..Ama kimsenin anneliğine vs kişiliğine laf etmek doğru değil..:20::20::20::20::20::20::20::20:

coca cola kodu ve küçük pizza kodu isteyen varmı silivride pizza hut yokmuş sinop ta da yok boşa gitmesin ilk isteyene veririm:29:

nil ilk aşamada çıkıyor sepetim kısmında çeki kullan diye link var

Back
X