Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kimsenin alışverişi kimseyi ilgilendirmez arkadaşlar.Sağolsun buradaki arkadaşların bilgilendirmesi sayesinde çok cüzi rakamlara hediyeler kendime lazım olan bişeyler aldım.Haber verenlerden Allah razı olsun.Burası kampanya sitesiyse kampanyaların paylaşılması çok doğal.Ha siz yapmıyorsanız rahatsız olmanız normal..Ama kimsenin anneliğine vs kişiliğine laf etmek doğru değil..:20::20::20::20::20::20::20::20:

ben onun anneliğine tek kötü söz etmedim.savunmasını ki gereksiz .çocuğum var dierek yapan kendisi.ben durduk yere çocuk lafınıda açmadım ezbere yorum yapmayalım lütfen.

ben onun anneliğine tek kötü söz etmedim.savunmasını ki gereksiz .çocuğum var dierek yapan kendisi.ben durduk yere çocuk lafınıda açmadım ezbere yorum yapmayalım lütfen.

Ben ezbere yorum yapmıyorum ki..Yazdığınız şeylere istinaden yazıyorum ..Tek taraflı yada kişisel değil..:126::126::126:

kızlar daybuy day da indirim çeki kullan butonu kredi kartı bilg,ilerini girdikten sonra mı çıkıyor ,onay a geldim 10 tl lik çeki kullan butonu hala meydanda yok?:26:

hayır canım şiparişinin en başında seçiyorsun indirim çekini.sepetim deyken üstte yazıyor hediye çeki kullanmak istiyorum diye

kaç gündür noluyor burada..:15:
yok öyle yazmayın, yok onu paylaşamayın..çek sormayın..:19:
ilgimizi çekmeyen konu mesajlarını okumaz geçeriz ..:31:
biraz tolarans lütfen.:6:.

kaç sayfa tartışma doldu, lütfen kampanyalara dönebilir miyiz..burası tartışma mekanı değill..

birbirimizi kırmakla da elimize hiçbirşey geçmezz..sakin olabilir miyiz lütfen???

arkadaşımız rahatsızlığını dile getirdi sadece kimsenin analığına laf etmedi bu bir.ikincisi kişi kendisi anneyim diyerek lafa daldı gereksiz yere tartışma çıktı ayrıca burda kimse kimseye çık git,kes sesini gibi laflar söyleyemez,söyleyipte kendini edepli sanırsa işte o zaman gülünç olur.lütfen arkadaşlar gereksiz yere mevzu uzamasın paylaşımlarımızı yapalım:34::34:

çok komik pizza kazandım ama ağrı da pizza hut yok
ne olacak şimdii

Back
X