madem konusu açıldı ben de söyleyeyim. gönderdiğim mesaj az diye girmiyorum sanmayın... sadece kimseyi tanımadığım için mesafeli duruyorum.
bu başlıkta beni rahatsız eden birkaç şey var. onun dışında epey severek takip ediyorum.
* "şunu aldım, şu çeki kullandım, şunun yerine hesap açtım" - aslında değerli bilgiler, fakat bence yeri burası değil, ben de yaptım başka bi başlıkta
* markafoni, limango, trendyol, daybuyday, morhipo, vipdukkan....vs - gördüğünüz gibi yazılmayacak kadar çoklar. özel satış sitelerinin bence özel bir başlığı olmalı. donanımhaber forumunda limango çeki yardımlaşma başlığında trendyol çeki paylaşımına bile izin verilmiyor nerdeyse. yani bence bunları hepsini bir yerde toplamak başlığın şişmesinin önüne geçerdi. yemin ederim üşeniyorum her gün 10 sayfa okumaya. dedikleri gibi daha önce gördüğüm bi şeyi bulamıyorum. bu nedenle de bütün başlığı okumaya üşenen üye daha önce 38 kere sorulmuş soruyu tekrar sorma hakkını kendinde buluyor. sonra cevaplar, bir de "arama yapın" diyenler derken başlık şişmanlıyor.
* gereğinden fazla smiley kullanımı... - ayarlardan kapatmayı denediysem de başarılı olamadım. hasta olduğumu düşünbilirsiniz ama çoğu zaman elimle kapatıyorum
* imla hataları... - buna yapacak bir şey yok elbette ama madem rahatsız olduklarımı yazıyorum bunu da eklemesem olmazdı :)
("burası forum, dilekçe yazmıyoruz ya?" diye çıkışmayı düşünenler olacak. olmasın lütfen. söylemek istediğimi anlamanız çok zor)
okumaya üşenenler için özet: bu başlık sadece kampanyalar ve numune gönderimi ile ilgili olsa yani
alışveriş haricindeki paylaşımlar için olsa tadından yenmez.