Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yeni gördüğüm için ve ana sayfada olduğu için dolmamıştır diye düşündüm sen ne zamandan beri biliyorsun ayrıca fotoğraf yükleyen 1000 kişiye demişler belki fotğraf kısmı dolmamıştır![]()
kızlar daybuyday den çekiniz yok mu yaçek kazanabilceğimiz anket siteleri fln yok mu bildiğiniz acABA? şu napolyon nsl bşydir üye olanınız var mı
alınmıyor canım 14 şubattaki kampanyadan yararlanıp almıştım,kargo teslim edilirken hiçbir ücret istenmedi için rahat olsun![]()
slm buradaki arkadaşlar sayesinde bende bir şeyler öğrendim , paylaştıkça güzelleşiyor diye düşünüyorum :)
bu akşam fikirmetre ye üye oldum , oradan daybuyday için 10 tl lik hediye çeki geldi,bende şimdidaybuyday e bakıyorum neler var diye, napolyon biraz sabır işi ama , orada da naplarını hediye çeklerini dönüştürebiliyorsun ben 2 adet trendyol çeki almıştım , birde zaten pc de dolaşıyorum diyorsan güzel yarışmalarıda oluyor ,eğer istersen davet edebilirim ,
birde anket doldurarak bebek bezi alan aarkadaş nereden doldurdu acaba, ???
slm buradaki arkadaşlar sayesinde bende bir şeyler öğrendim , paylaştıkça güzelleşiyor diye düşünüyorum :)
bu akşam fikirmetre ye üye oldum , oradan daybuyday için 10 tl lik hediye çeki geldi,bende şimdidaybuyday e bakıyorum neler var diye, napolyon biraz sabır işi ama , orada da naplarını hediye çeklerini dönüştürebiliyorsun ben 2 adet trendyol çeki almıştım , birde zaten pc de dolaşıyorum diyorsan güzel yarışmalarıda oluyor ,eğer istersen davet edebilirim ,
evet buradaki arkdşlar sayesnde fikirmetreye üye olup anketi doldurdum ve çekin son gününde kullanmak zorunda kaldım ve kargo parası da çoktu oonu da ödedim. çok alışverişim oldu bu ay öğrenci olncada herşeyi almak istiyosun her gün okul olncaannem paralıycak bni yazık anneciğime diyorum bari çek mek kazanayım da biraz ucuza gelsin
birde anket doldurarak bebek bezi alan aarkadaş nereden doldurdu acaba, ???
facebook ta MARKAFONİM'E bakın çekleri soranlar daybayday için ayrıntılı açıklama orada var
Kızlar daybuyday'den alışveriş yaptım kargo bedava bildiğiniz gibi fakat yaptığım alışverişin maili geldi:
Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir.
yazıyor. Bu nasıl iş anlamadım? :26:
daybudayi habere verenlerden allah razı olsun sayelerinde dolu şey aldım hepside 5 milyon tuttu![]()
bu daybuday olayını açıklarmısınız ben kaçırdım da![]()
kuzumm sen yeni hamilesin rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin inşallahprima milupa hero baby baby star bunlar numune gönderiyor kaydol hemen facebooktan bulursun iletişim adreslerini ve yapman gerekenleri
bez numunelerini denedim biliyorum sitesine üye olup anket doldurdum oradan geldi canım
ayyy benim oğlumda önümüzdeki cumartesi günü 03,03 de 1 yaşına girecek![]()
cnm bugün kargo bedava çekin varsa kullan hemen
tşk. ederim cevabın için ama yok![]()
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=330923603610683&set=a.330922626944114.69883.155530674483311&type=1&theater
Kadının Sesi Gazetesi
Merhaba yepyeni ve bol ödüllü kampanyamızla yine karşınızdayız. Kadınlar gününe özel kampanyamızda
18 tane Kupa ( 2x9)9 kişiye 2 şer adet
5 tane 6'lı fincan seti
2 tane 2'li fincan seti
oluşan çok güzel ödüllerimiz bulunuyor.
Bu ödülleri kazanmak için yapmanız gereken;
1.Sayfamızı beğenmek
2.Kampanyayı profilinizde paylaşmak
3.paylaştığınıza dair bir yazı yazıp bu yazıyı 20 kişiye beğendirmek
Her 20 beğeni 1 çekiliş hakkı demektir. Herkese bol şans :)
Toplamda 16 kişiye ödülümüz var :)
Çekiliş 12 Mart ta yapılacaktır.