Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

daybuyday i haber veren arkadaşa sonsuz teşekkürlerrrr..bugün bissürü şey aldımm ya hepsini kopyalayamıycağım ama fikir edinmeniz açısından en son aldığım elbiseyi paylaşıyorum kızlar..100 küsürlerden 20 küsürlere inmiş fiyatı.. çok beğendim ben ve kaptım hemen
$0485019_431.webp

Eklentiler

• $0485019_1150.webp
    $0485019_1150.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 21
ben yeni gördüğüm için ve ana sayfada olduğu için dolmamıştır diye düşündüm sen ne zamandan beri biliyorsun ayrıca fotoğraf yükleyen 1000 kişiye demişler belki fotğraf kısmı dolmamıştır :40:

Bu siteden duymuştum bende hiç olmadıysa 1.5 ay olmuştur.Olabilir:2::2:

kızlar daybuyday den çekiniz yok mu ya :14: çek kazanabilceğimiz anket siteleri fln yok mu bildiğiniz acABA? şu napolyon nsl bşydir üye olanınız var mı

slm buradaki arkadaşlar sayesinde bende bir şeyler öğrendim , paylaştıkça güzelleşiyor diye düşünüyorum :)
bu akşam fikirmetre ye üye oldum , oradan daybuyday için 10 tl lik hediye çeki geldi,bende şimdidaybuyday e bakıyorum neler var diye, napolyon biraz sabır işi ama , orada da naplarını hediye çeklerini dönüştürebiliyorsun ben 2 adet trendyol çeki almıştım , birde zaten pc de dolaşıyorum diyorsan güzel yarışmalarıda oluyor ,eğer istersen davet edebilirim ,

birde anket doldurarak bebek bezi alan aarkadaş nereden doldurdu acaba, ???

slm buradaki arkadaşlar sayesinde bende bir şeyler öğrendim , paylaştıkça güzelleşiyor diye düşünüyorum :)
bu akşam fikirmetre ye üye oldum , oradan daybuyday için 10 tl lik hediye çeki geldi,bende şimdidaybuyday e bakıyorum neler var diye, napolyon biraz sabır işi ama , orada da naplarını hediye çeklerini dönüştürebiliyorsun ben 2 adet trendyol çeki almıştım , birde zaten pc de dolaşıyorum diyorsan güzel yarışmalarıda oluyor ,eğer istersen davet edebilirim ,

kuzumm sen yeni hamilesin rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar: prima milupa hero baby baby star bunlar numune gönderiyor kaydol hemen facebooktan bulursun iletişim adreslerini ve yapman gerekenleri

bez numunelerini denedim biliyorum sitesine üye olup anket doldurdum oradan geldi canım :emir_bebek:

ayyy benim oğlumda önümüzdeki cumartesi günü 03,03 de 1 yaşına girecek :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

evet buradaki arkdşlar sayesnde fikirmetreye üye olup anketi doldurdum ve çekin son gününde kullanmak zorunda kaldım ve kargo parası da çoktu oonu da ödedim. çok alışverişim oldu bu ay öğrenci olncada herşeyi almak istiyosun her gün okul olnca :39: annem paralıycak bni yazık anneciğime diyorum bari çek mek kazanayım da biraz ucuza gelsin:31:

denedim biliyorum dan demişti arkdşlar ben henüz denemedim bilmiyorum:9:

Kızlar daybuyday'den alışveriş yaptım kargo bedava bildiğiniz gibi fakat yaptığım alışverişin maili geldi:

Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir.

yazıyor. Bu nasıl iş anlamadım? :26:

Kızlar daybuyday'den alışveriş yaptım kargo bedava bildiğiniz gibi fakat yaptığım alışverişin maili geldi:

Ürün sevkiyat masrafı olan 5,90 TL kargo ücreti ALICI tarafından ödenecektir.

yazıyor. Bu nasıl iş anlamadım? :26:

ödenmez ödenmez yoksa yazmazlardı ztn koskoca kargo bedava diye

yaaa bu markafonim de sdce markafoni için mi oluyor kargo çeki amaaa

Son düzenleme:
kuzumm sen yeni hamilesin rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar: prima milupa hero baby baby star bunlar numune gönderiyor kaydol hemen facebooktan bulursun iletişim adreslerini ve yapman gerekenleri

bez numunelerini denedim biliyorum sitesine üye olup anket doldurdum oradan geldi canım :emir_bebek:

ayyy benim oğlumda önümüzdeki cumartesi günü 03,03 de 1 yaşına girecek :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim çokkk aminnn inşallah sizi yanlış hatırlamıyorsam ağustos annelerinde de görüyorum ,bendezaten hamile kaldıktan sonra kadınlar klubüne üye oldum :16: kendimi daha iyi ve normal hissediyorum burada, adresler içinde teşekkür etmek istedim ,
allah sağlıklısı ile çoçuklarınızın güzel günlerini göstersin yaşatsın inşallah

birde denedim biliyorum u yazan arkadaşa da teşekkürlerrrrrrrr ee deneriz hep beraberr::34:

Sabahtan beri bir polemik devam ediyor tutamın kendimi yazacağım..

Biz burada aldığımı ürünler paylaşıyoruz ki almak isteyen arkadaşlar için fikir olsun diye..

Burada zaman zaman nerelisin,nerde yaşıyorsun, ataman yapıldı mı gibi konu dışı muhabbetler yapıldığında sesinizi çıkarmıyorsunuzda konu başlıkla alakadar bir durum olunca , indirimli alışveriş duyuruları olunca mı size batıyor ???????

Gereksiz olduğunu düşündüğünüz mesajlar yüzünden kaç sayfa tantana edildiğini farkında mısınız acaba ?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=330923603610683&set=a.330922626944114.69883.155530674483311&type=1&theater

Kadının Sesi Gazetesi
Merhaba yepyeni ve bol ödüllü kampanyamızla yine karşınızdayız. Kadınlar gününe özel kampanyamızda
18 tane Kupa ( 2x9)9 kişiye 2 şer adet
5 tane 6'lı fincan seti
2 tane 2'li fincan seti
oluşan çok güzel ödüllerimiz bulunuyor.

Bu ödülleri kazanmak için yapmanız gereken;
1.Sayfamızı beğenmek
2.Kampanyayı profilinizde paylaşmak
3.paylaştığınıza dair bir yazı yazıp bu yazıyı 20 kişiye beğendirmek
Her 20 beğeni 1 çekiliş hakkı demektir. Herkese bol şans :)

Toplamda 16 kişiye ödülümüz var :)
Çekiliş 12 Mart ta yapılacaktır.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=330923603610683&set=a.330922626944114.69883.155530674483311&type=1&theater

Kadının Sesi Gazetesi
Merhaba yepyeni ve bol ödüllü kampanyamızla yine karşınızdayız. Kadınlar gününe özel kampanyamızda
18 tane Kupa ( 2x9)9 kişiye 2 şer adet
5 tane 6'lı fincan seti
2 tane 2'li fincan seti
oluşan çok güzel ödüllerimiz bulunuyor.

Bu ödülleri kazanmak için yapmanız gereken;
1.Sayfamızı beğenmek
2.Kampanyayı profilinizde paylaşmak
3.paylaştığınıza dair bir yazı yazıp bu yazıyı 20 kişiye beğendirmek
Her 20 beğeni 1 çekiliş hakkı demektir. Herkese bol şans :)

Toplamda 16 kişiye ödülümüz var :)
Çekiliş 12 Mart ta yapılacaktır.

kargo kime ait bilgin varmı acaba :26:

Back
X