Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ebebek'ten 3 üyemize emekleme pantolonu hediye!
Hediyeli Anketler - bebek.com

://www.facebook.com/ColgateTurkiye
burdan testi cozün deneme boy yolluyorlarmış

Arkadaşlar dankekin cevapları

1.Kuşağın rengi siyahtır
2.iki
3.iki farklı kek,iki farklı lezzet,Dankek8 kek

teşekkürler kızlar....

emeğinize sağlık...

beren destek istemek yasak canım

filiz arkimiz duyurmuştu sanırım markafoni kargo çeklerini?

teşekkür ediyorumm

bugün eczane eczane gezip de bulamadığım dudak bakım ürünü varmış sitede, bilmiyordum.

kodu mana edip girdim baktım, kargo ücretsiz aldım.

sağol canımmm

Papilla

Facebook kampanyalarımıza devam ediyoruz. Yeni yarışmamız bugün başlıyor :)
Profil resmini Papilla yap, çekilişe katıl, Papilla ürünlerinden kazanma şansın olsun :) Arkadaşlarına da söyle, onlarda kazansın!
Aşağıdaki Papilla resmini profil resminle değiştirdikten sonra destek@papilla.com.tr ye katıldığınızı bildiren ve facebook linkinizi içeren bir
e-mail atın.
29 Şubat günü 21.00 de çekilişimizin sonuçları açıklanacaktır.
Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz :)

faceden bitene kadarı begendiğinizde hesabınıza 30 lira veriyo..her alışveriste 2 lirasını kullanabiliyosunuz.bazı kartlarada kargo bedava baya uygun fiyatlar ben çok alışveriş yaptım daha önce.en sonda çanta organizatörü aldım çok begendim tavsiye ederim kızlarrr

Bitenekadar Facebook Sitesini BEĞEN 30 TL Kazan

Bu kampanyada 30 TL kazanmak için yapmanız gereken tek şey, Bitenekadar.com'un Facebook üzerindeki sayfasını “Beğen” mek ve bu sayfalardaki form aracılığı ile, Bitenekadar.com a üye olmak yada mevcut bir üyeliğiniz var ise üyelik girişi yapmaktır. Yeni üyelik yada üyelik girişi işlemleriniz tamamlanır tamamlanmaz otomatik olarak üyelik hesabınız içinde göreceğiniz “Facebook Kumbaranız” 30 TL eklenecektir.

Setur
Vogue Hotel Avantgarde ile şımartan hafta sonu yarışmamız sona ermiştir. Kazanan kullanıcımız 1 Mart tarihinde Setur adresinde açıklanacaktır.

Pratik Ev Yemekleri
Pınar Çocuk Sütü'nün bir sonraki reklam filminde rol almak ister misiniz? Cevabı evet olan annelerimizi, Annenin Günlüğü sayfasındaki 3 Neslin Hikayesi uygulamasına bekliyoruz.

İkiçay
www.bizeikicay.com sitemizden bonus para kazanma şansı.
Hediye Bonus Çekimizi herkese açık paylaşıp, sayfasında en çok beğendiren 2 kişiye, 22TL bonus para, üyelik hesabına yüklenecektir.
Yarışmamız 2 Mart 2012 de saat 22:22 da sona erecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…