bi kaçgündür bende de böyle bir şey var..
giriş yapıyorum..bir süre sonra bir bakıyorum ziyaretçi durumuna düşmüşüm, tekrar giriş yapıyorum..:44:
yönetime yazmayı düşünüyordum, demek tek ben değilim..
taryıcımda geçmişimi temizlemiştim ondan sonra oldu,
acaba site ile mi ilgili yoksa, tarayıcı geçmişini temizledim diye mi anlamadım..:44::44:
ama face te bunu yaşamıyorum,burada oluyor..
kızlar ben moneyden gecen salı yoğurt kazanmıştım ama gidip almadım daha,bugün de bişey kazanırsam 2 sini birlikte alabiliyor muyum
Money her Salı günümü oluyor ??? Satti bellimi ???
evet her salı oluyor ... saati belli değil ... iki haftadır 16 civarı oluyor
bi kaçgündür bende de böyle bir şey var..
giriş yapıyorum..bir süre sonra bir bakıyorum ziyaretçi durumuna düşmüşüm, tekrar giriş yapıyorum..:44:
yönetime yazmayı düşünüyordum, demek tek ben değilim..
taryıcımda geçmişimi temizlemiştim ondan sonra oldu,
acaba site ile mi ilgili yoksa, tarayıcı geçmişini temizledim diye mi anlamadım..:44::44:
ama face te bunu yaşamıyorum,burada oluyor..
kızlar bende aynı durumdayım. bende benim bilgisayardan kaynaklı sanıyordum demek ki genel bir sorun muş.
canım bunun cevabını bilmiyorumki yapamıyorumm bilen biri yazarmı acaba
moneyin sitesinde girdim kartımı kaydettirdim sonra şifre için tıkla vardı oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını yazıp :S ama sayfa bir türlü şifre vermiyor.Ne yapmam gerek bilen var mı ?
moneyin sitesinde girdim kartımı kaydettirdim sonra şifre için tıkla vardı oraya tıkladım şifre almak için kart numarasını yazıp :S ama sayfa bir türlü şifre vermiyor.Ne yapmam gerek bilen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?