Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr kampanya haberi değil ama benim için hediye sayılır

kızlar dün iznim bitti işe başlamam gerekiyordu ankaraya çok fazla kar yağdığı için bugün emzikli anneleri de kapsayan valilik izni vardı ve yarında varmış 2 gün bana tatil oldu çok mutluyum :16::16:

kızlar az önce zip dagıtımla görüştüm benim benim o lar yoldamış :52:
bu arada yurtiçi kargo gelmiş ben hasteneye gittigimde ekol mu ekom mu bi yerdenmiş nereki acep bilemedim :26:

Renkli Ayna
Katıl Kazan’da 2 Kişiye Giydirelim.com ‘dan Gömlek Hediye Ediyoruz

Hürriyet Aile
Bilim hakkında bilginizi sınamaya hazır mısınız? Da Vinci Learning’in dünyanın nasıl işlediğini merak edenler için hazırladığı eğlenceli bilim testini çocuklarınızla beraber çözün. Hem eğlenirken öğrenin, hem de her gün Da Vinci Learning Hediye paketi kazanma şansını yakalayın! Da Vinci Learning

kızlar az önce zip dagıtımla görüştüm benim benim o lar yoldamış :52:
bu arada yurtiçi kargo gelmiş ben hasteneye gittigimde ekol mu ekom mu bi yerdenmiş nereki acep bilemedim :26:

hadi inşallah benim o ları beklemekten bıkmıştım.nescafe 3 lüsünü bende yapmak istiyorum ama facede birçok arkadaşım olmasına rağmen kimse yok kabul edecek:43:

SPORX
Pazar günü büyük maç!
Spor Toto Süper Lig'de, pazar günü 19.00'da oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçının skoru sizce ne olur?

Aşağıdaki linke tıklayarak soruyu cevaplayın, forma kazanma şansını yakalayın!
Süper Lig'de, pazar 19.00'da oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçının skoru sizce ne olur?

SPORX - Haftanın Sorusu | Facebook

Back
X