- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
duru gourme den kazandığım bornoz setim geldi. Hem de rengi mor çok güzel çok beğendim![]()
güle güle kurulan..

o zaman bizim celler de yoldadır..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duru gourme den kazandığım bornoz setim geldi. Hem de rengi mor çok güzel çok beğendim![]()
ya arkadaşlar bişi soracağım ben limangodan alışveriş yapmak istedim kot geldi telefonuma sonra vazgeçtim bir hafta önceydi şimdi alışveriş yapıyorum eski kodu kabul ettmiyor yen kod yollamadı acaba indirimden nasıl yararlanacğım bana yardımedecek kimse varmı bana
bir an üzerime alındım ama 10 dk önce bahsedilen paylaşımdan ben olmadığımı anladım..
ben henüz aranızda yeniyim,ama elimden geldiğince yada unutmadığım sürece paylaşmaya gayret ediyorum arkadaşlar.mesela b,lmiyordum blog vshaberini yazdım,artık yazmıyorum yasak diye..ama haberdar olabilmek için face te birbirmizi eklemeyiz hem destek hem haberdar olmak adına ,ben tanıdığım birkaç arkadaşımı ekledim yada benieklediler paslaşıyorz davet ediyoruz,istek gönderiyoruz ,yada duvarımızdan görüyoruz,birbirimizin paylaşımlarını beğeniyoruz nerde görsek..beni eklemek isteyenler ekleyebilirler face te rütbemdeki isimle ve foto aynı ,ulaşmanız ve tanımanız kolaylaşır bu şekilde..mesela BEREN BENİM LİSTEMDE YOK ama onu katıldığı çekilişte farkettim avatarından ve isminden face te destekleyip beğendim.bunları esirgememeliyiz birbirimizden paylaştıça -iyi niyetle yaparsak bazı şeyleri daha şanslı oluruz bence,çünkü daha iyi olmuş oluruz
bu arada 2 face hesabım kendime ait aktif olarak nili kullanıyorum.bazen şahsı hesabımdanda katılıyorum,nadirde olsa eşimden de katılıyorum:)
hayır canım sen değilsin adını yazıp deşifre etmek istemedim zaten herkes kendisini bilir ve kendisine yakışanı yapar.
sana kesinlikle katılıyorum,birbirimize destek olmadıktan,paylaşmadıktan sonra burda olmanın anlamı yok.
benimde tanıdığım kişiler ekli burdan ama hepsi değil sonuçta o yüzden buradada paylaşmak lazım diye düşünüyorum katıldığımız yarışmaları.senide eklerim şimdi eğer ki kabul edersen![]()
çok haklısın ,paylaştıkça çoğalıyor herşey,rabbimde işimizi rast getirir,herkesin şansı -kısmeti ayrıdır,o senin kısmetinse döner dolaşır bulur zaten,dolayısyla bu zihniyetten uzaklaşmamak gerekir.isteyerek yapılmıyorsa-kasten değilse (muhtemelen öyledir) sorun olmaz aramızda zaten.
seve seve kabul ederim tabii
kızlar bu arada kk da blogla çeklişleri yasakmış , ben bloğum üzerinden birçok çekilşide katıldım ,bloğum aracılığla sizde linlkere tıklayıp giriş yapabilirsiniz çekilişlere.face te blog linkim bilgiler kısmında..
Canım ben genelde geceleri giriyorum nete, facede olanlara katılıyorum,eğer facede katılıp da burada olmayanı paylaşırsam facede,nasıl olsa ekliyiz birbirimizde sen görüp buraya yazarsıninsanlık hali bir dünya yere tıklıyoruz, neye katıldığımı bile unutoyrum ,kurnazlık yapıyor gibi görünmesin.
kızlar size kötü habe limango indirmleri düşmüyor artık kod geliyor ama düşme yok 3 hesaptan 3 telden denedim maalesef